Constructiile de noi hoteluri sunt la maxim istoric

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Lodging Econometrics (LE) a lansat raportul bianual al tendințelor de construcție de noi hoteluri la nivel mondial, care compilează numărul de hoteluri in construcție pentru fiecare țară din întreaga lume.

Acest raport afirmă că totalul hotelurilor in construcție la nivel global se ridică la 12.839 proiecte / 2.158.422 camere . Numarul hotelurilor aflate in construcție reprezintă o creștere excepțională de 86% a proiectelor față de scăderea ciclică înregistrată în 2011, când numărul total de proiecte a fost de 6.907 proiecte / 1.257.296 de camere.

In prezent există 5.988 de proiecte / 1.133.017 de camere în construcție la nivel mondial. Proiectele programate să înceapă construcția în următoarele 12 luni sunt la 3.945 proiecte / 570.731 de camere, ambele fiind la un nivel record. Proiectele din stadiul de planificare timpuriu se ridică la 2.906 de camere / 454.674 de proiecte.

Țările de top după numărul de proiecte sunt Statele Unite, care a crescut din 2011, cu 5.312 proiecte / 634.501 de camere și China cu 2.523 proiecte / 556.645 de camere care a fost suprapus în ultimii 4.5 ani.

Statele Unite reprezintă 41% din proiectele din totalul hotelurilor aflate in construcție la nivel global, în timp ce China reprezintă 20%, rezultând 61% din proiectele din conducta globală fiind concentrate doar în aceste două țări. Următoarele tari sunt: ​​Indonezia cu 394 de proiecte / 66.759 de camere, Germania cu 247 de proiecte / 47.155 de camere și Regatul Unit cu 247 de proiecte / 36.487 de camere.

Principalele brand-uri care isi construiesc noi hoteluri sunt Fairfield Inn Marriott cu 345 proiecte / 37.224 camere, Hampton Inn Hilton cu 604 proiecte / 77.193 camere, Holiday Inn Express IHG cu 713 proiecte / 88.689 camere, AccorHotels ibis Brands cu 358 proiecte / 53.387 camere, și mărcile Comfort Choice cu 322 proiecte / 26.878 de camere.

In Romania, in acest moment sunt cca 200 de hoteluri care sunt in constructie si proiectare in diverse stadii de executie. Piata investitionala in zona unitatilor de cazare este dominata de constructia de pensiuni care doar in acest an insumeaza un numar de cca 1300 de unitati.

Daca doresti sa ofertezi la noile hoteluri si pensiuni in constructie te invitam sa testezi www.victa.ro

[google-translator]