Pensiune din Tulcea am nevoie de oferte

Proiectul cuprinde construirea a trei corpuri de cladiri, a unor spatii recreative si a unei piscine cu suprafata neregulata de 165,85 mp.

Constructiile vor fi realizate pe structura de rezistenta din stalpi de lemn si plansee pe grinzi de lemn. Inchiderile exterioare ale constructiilor se vor realiza cu pereti tip sandwich de 25 cm grosime, cu vata minerala si folie cu rol de bariera de vapori intre placa de ghips carton la interior si OSB la exterior. Peretii interiori vor fi realizati pe structura de lemn de 15 cm grosime, cu placi de ghips carton rezistent la foc si vata minerala. Golurile exterioare vor fi inchise cu tamplarie de lemn, cu geam termoizolant. Deasemenea se va folosi tencuiala decorativa pe baza de rasini sintetice pentru exterior. Pensiunea va avea nevoie si de pavaj din piatra bruta.

In acest moment lucrarile sunt intr-un stadiu incipient, s-a turnat fundatia si au inceput lucrarile la structura. Antreprenorul ne-a precizat ca asteapta oferte pentru materiale de constructii. Finisajele si intalatiile se vor realiza in primavara viitoare, dar atat constructorul cat si investitorul doresc sa primeasca oferte din timp.

Pensiunea se construieste in Mahmudia, judetul Tulcea, iar valoarea investitiei se ridica la 340 de mii de lei.

In acest an Hotelinvest.ro a identificat 998 noi investitii cu date de contact reprezentant constructia de noi spatii de cazare in Romania.

Hotelinvest.ro te ajuta sa ofertezi la proiecte de interes si te promoveaza la investitorii HORECA. Pentru a oferta la proiecte la care altfel nu ai fi ajuns, contacteaza-ne aici.