Un nou Hotel de 3 stele in Iasi

Piata HoReCa din Iasi se imbogateste cu un nou hotel. Investitia situata la cateva minute de Iulius Mall este in etapa de amenajare.

hotelIasiIn acest moment se fac instalatiile. Investitorul ne-a spus ca in noiembrie se vor achizitiona dotarile pentru bucatarie, urmand ca la scurt timp sa se achizitioneze si dotarile pentru camere. Acesta a cerut mai multe oferte pentru echipamentele bucatariei, insa nu a luat inca o decizie. In bucatarie este prevazut un rotisor brazilian pe care il vor importa dansii, insa va trebui ca fluxul calculat sa tina cont de amplasarea acestuia. Fluxul va trebui realizat 1 la 1 pe spatiu propus, pentru a nu aparea probleme ulterioare.

Se doreste ca hotelul sa fie de cel putin 3 stele. Restaurantul va putea servi 80 de persone. Primele 5 etaje vor avea 40 de camere duble, urmand ca etajul 6 sa gazduiasca o sala de conferinta.

Anul acesta specialistii Hotel Investi au confirmat peste 200 de investitii Horeca in Moldova. Pentru a oferta la hotelul din Iasi sau la oricare alta investitie contacteaza-ne aici.