Top 5 spatii de cazare dupa numarul de like-uri

Conform unui studiu, peste 80% din romanii care cumpara vacante, se documenteaza online. De asemenea, marturiile sau testimonialele turistilor multumiti au un impact mare in ceea ce priveste achizitia vacantelor.

Studiul Paralela 45 a aratat faptul ca social media este o necesitate pentru potentialii si actualii clienti, deoarece permite comunicarea directa cu persoanele care au experienta colaborarii cu anumite agentii de turism.

FBHOTELSConform facebrands.ro cei mai multi fani pe retelele de socializare apartin Conacului Archia din Hunedoara cu peste 100.000 de like-uri, urmeaza Domeniul Greaca din Giurgiu la mica distanta de primul loc, iar locul al treilea in ceea ce priveste fanii pe facebook este Cabana Motilor din Cluj cu peste 54.000 de fani. Pe locul 4 cu 41 de mii de like-uri se afla Hotel Razvan din Bucuresti. Pe locul 5 este un alt Hotel din Bucuresti, Hotelul Alexandrion cu putin peste 40 de mii de fanii pe facebook.

Vrei sa iti promovezi serviciile la cei care acum isi construiesc sau isi amenajeaza spatiul de cazare? Contacteaza-ne aici pentru a-ti transmite datele lor de contact. Nu ar fi chiar rau ca produsele tale sa apara pe pagina lor de facebook dupa ce vor fi gata si vor avea mii de like-uri…