HoReCa: Top 5 șantiere de interes în 2021

Potrivit datelor furnizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în 2021 au fost monitorizate 2075 de proiecte din domeniul Hotel & Relaxare la nivel național. Cumulat, acestea se întind pe o suprafață de 8,88 milioane mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 24,54 miliarde RON.

Cele mai multe proiecte au fost identificate în județele Constanța (183 investiții), Bihor (125 investiții) și Cluj (105 investiții).

Iată cum arată un top al celor mai de interes proiecte conform datelor furnizate de VICTA.ro

  • Hotel Swissotel, dispus în regim de înălțime 3S+P+M+18E, cu 225 camere și 17 apartamente de 4 stele – Niro Tower Hotel, București. Proiectul se află în stadiul de construcție și se întinde pe o suprafață de 3000 mp. Potrivit beneficiarilor, Business Hotel Investment, Central Residential Park și Niro Investment, termenul estimativ pentru finalizarea proiectului şi deschiderea noului hotel este 2023. Lucrările de construcții sunt realizate de către Porr Construct și subantreprenorul Vitalis Consulting.
  • Hotel de 4 stele, cu restaurant și sală de festivități, dispus în regim de înălțime S+P+3E+4Er. Proiectul este localizat în Sibiu, se întinde pe o suprafață de 1800 mp și se află în stadiul de amenajare. Hotelul este construit de către antreprenorul general Hard Work și este proiectat de către Conart Deco și sub proiectanul Lock Intal.
  • Hotel și spații comerciale P+9E , 113 apartamente – Grand Tower. Hotelul este localizat în Constanța, se întinde pe o suprafață de 15.215 mp și se află în stadiul de amenajare. Mai multe detalii despre acest proiect puteți găsi pe VICTA.ro.

Solicitați 10 șantiere de interes pe care le puteți oferta imediat

  • Hotel și restaurant 4 stele, 24 de camere, dispus în regim de întălțime S+D+P+4E. Proiectul ocupă o suprafață de 2239 mp și este localizat în județul Dolj. În prezent, șantierul se află în stadiul de amenajare. Lucrările de construcție au fost realizate de antreprenorul Betarom Seven Solutions , iar hotelul a fost proiectat de MND Proiect. Flormang Com este beneficiarul proiectului.
  • Complex hotelier – P+2E+M, P+3E+M, P+4E+M, P+2E+Er, restaurant, SPA, piscină interioară și exterioară, terenuri de sport, județul Vâlcea. Beneficiarul proiectului, Danemar Company, precizează că lucrarile de constructie nu au demarat întrucât se afla încă în proces de autorizare.