Top 5 investitii office: 5 cladiri de birouri in valoare de 50 de milioane de euro!

Printre sutele de proiecte office monitorizate in luna august de cea mai mare baza de date cu santiere, www.raportuldeinvestitii.ro, echipa de cercetare IBC Focus a identificat 5 investitii extrem de importante din sectorul office: este vorba de 5 mega-proiecte care presupun construirea unor noi cladiri de birouri. In mod surprinzator, 4 din aceste mega-investitii urmeaza sa se construiasca in regiunea Transilvania, in timp ce unul singur figureaza in Bucuresti.

Cu adevarat impresionanta este valoarea totala a celor 5 proiecte, care se invarte in jurul sumei de 230 de milioane de lei (50 de milioane de euro)!

PROIECTELE OFFICE ALE LUNII AUGUST: TOP 5 CLĂDIRI DE BIROURI 

1. Depozit sediu administrativ, baza logistica, amplasare firma

Cel mai mare proiect este de departe cel din Sibiu cu o valoare de 105 600 000 RON. Cei de la Craiss Logistic doresc construirea unui depozit si spatiu de birouri , din informatiile noastre   depozitul va avea suprafata de 10 000 mp si spatiul de birouri va avea 2000 mp. Vrei mai multe detalii despre acest proiect ? Click aici!

2. Centru de afaceri – ansamblu mixt P+8E

Unul dintre cele 5 proiecte de top care nu si-au stabilit inca antreprenor este un Centrul de afaceri cu 8 etaje din Cluj-Napoca. Imobilul va cuprinde centrul de afaceri si locuinte si va avea regimul de inaltime P+8E. Vrei mai multe detalii despre acest proiect ? Click aici!

3. Imobil de birouri – Renault Bucharest Connected, centru de proiectare si anexa tehnica

Conform presei firma beneficiara a achizitionat terenul de 57000 mp de la Coca Cola HBC. In urma finalizarii proiectului (prevazuta pentru primul trimestru al anului 2019), Groupe Renault va ocupa intregul spatiu dezvoltat, care se va intinde pe o suprafata de peste 47000 mp, pe o perioada de cel putin 11 ani. Aceasta este cea mai mare tranzactie de leasing inregistrata vreodata pe piata de birouri din Bucuresti. Viitorul complex de birouri va include cel putin doua cladiri, una de birouri, pentru diviziile grupului francez si una proiectata special pentru Centrul de Design pentru Europa Centrala. Vrei mai multe detalii despre acest proiect ? Click aici!

4. Sediu administrativ si hala productie, hala debitare, showroom prezentare

Conform informatiilor primite de la beneficiar a fost eliberata autorizatia de construire si momentan se cauta oferte pentru antrepriza generala. Proiectul va fi construit in Baia Mare. Doamna Iulia, responsabila de proiect, asteapta oferte pe adresa de mail pentru antrepriza generala. Vrei mai multe detalii despre acest proiect ? Click aici!

5. Centru de Afaceri Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri-continuare lucrari

O alta investitie office extrem de importanta urmeaza sa fie dezvoltata in Brasov. Cladirea va deservi un numar de 298 de persoane (rezidenti ai cladirii), dintre care 56 persoane salariati ai unitatii. Se intentioneaza amenajarea unui parc multifunctional tematic de agrement, experimente din domeniul energiei durabile si alte domenii conexe. Vrei mai multe detalii despre acest proiect ? Click aici!