Eu produc energie. In liniste. Pentru hotelul tau. Cine sunt eu?

Imaginati-va activitatea din hotelul dumneavoastra intr-o seara plina de viata. Oaspetii se cazeaza, se instaleaza in camerele lor. In restaurantul hotelului se desfasoara un eveniment, se comanda cina, se danseaza, iluzionistul invitat cucereste cu magia sa publicul…

Acum imaginati-va ca brusc s-a intrerupt alimentarea cu electricitate.

O pana de curent poate avea consecinte mult mai importante decat o seara fara lumina:

  • Oprirea lifturilor, a sistemului antiincendiu, a luminii pe casa scarii pot cauza situatii grave de siguranta, pot induce panica si confuzie
  • Pierderea increderii clientilor poate impacta asupra viitoarelor rezervari

Scaderea incasarilor in restaurant, bar sau celelalte zone de servicii (spa, terenuri de sport, etc) pot avea un efect nefavorabil pe termen lung asupra intregii afaceri si lasa o amintire neplacuta clientilor.O sursa alternativa de energie, de la un grup electrogen Caterpillar este alegerea simpla si convenabila pentru asigurarea continuitatii afacerii dumneavoastra si pentru prevenirea consecintelor grave ale unei pene de curent electric.

Siguranta clientilor este cheia succesului

In planul de siguranta, toate verigile trebuie sa contribuie la perfecta functionare a planului. Includeti in acesta si riscul de pana de curent pentru a pune la punct scenariul concret de actiune si atribuirea sarcinilor pentru personal. De regula, sarcinile electrice luate in calcul pentru dimensionarea grupului electrogen de rezerva sunt consumatorii critici. Acestia pot fi pompele de incendiu, lifturile, lumina, climatizarea (sistemul de incalzire, ventilare sau racire)  si computerele. Prioritizarea va va ajuta sa decideti care sarcini necesita alimentare imediata in caz de urgenta. Astfel optimizati si costul investitiei intr-un grup electrogen de rezerva.

Adaugati la reputatia afacerii dumneavoastra fiabilitatea Caterpillar

Cunoasterea temeinica a grupurilor electrogene Caterpillar, experienta miilor de instalari pentru aplicatiile cele mai diverse, intretinerea continua a echipamentelor de-a lungul a sute de mii de ore de functionare reprezinta atuu-rile echipei Eneria in fata beneficiarului final. De la consultanta in faza de proiectare, la furnizare, instalare, configurare, punere in functiune si intretinere, Eneria este alaturi de dumneavoastra.

Specializata in solutii de producere a energiei si motorizare, Eneria Romania este recunoscuta pentru experienta si know-how-ul sau in repararea, instalarea si intretinerea grupurilor electrogene, surselor neintreruptibile de alimentare (UPS) precum si a motoarelor.