TOP 3 motive pentru care recomandam fereastra Streamline Salamander pentru locuinta ta

TIti construiesti casa sau iti renovezi locuinta si nu stii ce tip de tamplarie sa alegi? Inainte sa iei o decizie, iti recomandam sa tii cont de mai multe aspecte.

Calitatea ferestrelor pvc cu geamuri termopane este data de mai multi factori precum: tipul de geam termopan folosit, felul sigilarii, natura gazului inserat in cavitatea de geam termopan, numarul de folii folosite, precum si de grosimea pachetului de geam termopan.  Aceste variabile determina nivelul de zgomot, capacitatea de izolare termica, stabilitatea dimensionala a ferestrei pvc, parametri ce definesc categoria geam termopan in general.

Iata care sunt cele 3 motive pentru care recomandam fereastra Streamline Salamander pentru locuinta ta:

  • Albul stralucitor unic este calitatea marcii SALAMANDER si face diferenta in domeniul ferestrelor. STREAMLINE impresioneaza prin designul distinctiv, jocul de forme si tehnologia incorporata care imbunatateste semnificativ confortul vietii.
  • Linia moderna a formelor, in pas cu noile tehnologii de design exterior, adauga un plus de valoare cladirilor si o eleganta fara varsta.
  • Diversitatea ÔÇô acoperirea cu folii intr-o paleta larga de nuante permite obtinerea unor solutii decorative, adaptate oricaror tonuri arhitecturale.

Fereastra Cora, in conformitate cu standardul (SR) EN 14351-1+A1:2010, obtine in conditii de laborator pentru etanseitate la apa ÔÇô clasa 4, pentru permeabilitate la aer ÔÇô clasa 4, pentru incarcare data de vant ÔÇô clasa C5/B5.

Adancimea mare de constructie (76 mm) permite folosirea triplei vitrari (geam triplu 44 mm), obtinandu-se coeficienti de izolare termica redutabili de pana la 0,85 W/m2k si o inalta protectie fonica de pana la 47 dB.

  • Adancime constructiva: 76 cm
  • 2 garnituri EPDM
  • Armare OL zincat 1,5 mm

Sistemul de profile cu 5/7 camere interioare, prevazut cu doua garnituri de etansare si o adancime de constructie de 76 mm.

Fereastra Salamander Streamline se preteaza la constructii de gabarit mai mare, unde proiectantul solicita standarde de rigidizare sporite sau pentru constructii cu estetica deosebita.

Este indicata a se folosi atat in renovarea caselor unde se impune pastrarea stilului arhitectural, rustic prin folosirea variantelor de profil ce imita lemnul veritabil, cat si la constructia caselor noi, moderne, putindu-se realiza o sinteza ideala intre estetic si functional.

Fereastra Salamander Streamline se remarca prin design-ul profilului usor arcuit, prin durabilitate, rezistenta la intemperii, intretinere usoara, dupa ani si ani de zile prezentindu-se drept cea mai frumoasa fereastra.

Frumusetea functionala, ca masura a tuturor lucrurilor bine facute, isi gaseste pe deplin atributele in Fereastra Salamander Streamline, prin folosirea unor sisteme de feronerie de siguranta sporita si a profilului design,asigurandu-se in acelasi timp o exploatare usoara si o estetica deosebita. Folosirea optionala a geamului termoizolator cu tripla vitrare cu insertie de argon si o adincime de 32mm, realizat prin tehnologie Lenhard-Bystronic, impreuna cu profilul pentacameral, face din Fereastra Salamander Streamline o constructie ce lasa frigul si zgomotul afara si pastreaza caldura si intimitatea.

Fereastra Cora este un producator care actioneaza in spiritul respectarii standardelor europene, cu tehnologie de ultima ora si ofera o gama calitativa pentru tamplarie PVC termopan, usi, ferestre, rulouri exterioare de termopan.

Orice casa incepe cu o schita si cu prima caramida. Pentru casa ta mizezi pe profesionalismul arhitectului, iar pe calitatea materialelor de constructie si pe cele mai avantajoase preturi poti miza pe specialistii de la Fereastra Cora.

Daca doresti mai multe detalii sau o oferta de pret, te invitam sa completezi formularul de mai jos: