Best Euro Doors – usi de calitate la cel mai bun pret

BEST EURO DOORS a fost infiintata cu scopul a oferi pe piata o larga gama de produse in domeniul amenajarilor interioare, conforme cu ultimele norme si standarde in domeniu.

Compania dispune de un SHOWROOM cu expunerea mostrelor de usi interior si exterior, mocheta de uz casnic si cu caracteristici speciale (personalizata, ignifugata, tratata antimurdarie, antistatica), linoleum si covor PVC de uz casnic si profesional, cu caracteristici speciale (pentru spitale si cabinete medicale, bucatarii, sali de sport, sali de dans, mijloace de transport, depozite, birouri, magazine), parchet si izolație parchet (laminat, stratificat, masiv), rigole de dus din inox 100% si tehnologii de varf din domeniul amenajarii mediului de viaţa. Capacitațile de depozitare ne permit indeplinirea cererilor clientelei rapid si calitativ.

Solicita o oferta de pret pentru usile interioare si exterioare BEST EURO DOORS!

Usi de interior: cu acoperire din furnir natural,  CPL  cu rezistenta inalta, acoperiri decorative din diverse panouri prefabricate, cu sau fara insertie metalica, destinate pentru spatii rezidentiale si publice.

Usi rezistente la zgomot: reduc nivelurile de zgomot in intervalul de pana la 32 db. Usile armate cu o structura de rezistenta sporita sunt potrivite pentru utilizare intensa in locuri cu trafic intens, precum si in spatii rezidentiale cu cerintele DV2.

Usi ignifuge: ofera siguranta la foc a cladirilor si a structurilor. Impiedica raspandirea focului si a fumului, conform reglementarilor de siguranta si cerintele  reglementare de GOST 1647-2006.

Usi rezistente la reactivi chimici: sunt produse cu un strat special. Nu reactioneaza la efectele mecanice si chimice. Conforme standardelor sanitare si epidemiologice. Potrivite pentru instalarea in institutii medicale.

Beneficiind de un personal calificat cu o echipa dinamica, Best Euro Doors dezvolta parteneriate puternice cu clientii si furnizorii la inalte valori de calitate atat in ceea ce priveste produsele comercializate, cat si din punctul de vedere a serviciilor oferite.

Va invitam sa vedeti produsele Best Euro Doors la Showroom-ul de pe Str. B-dul Nicolae Iorga, nr. 2A, Iasi.