Gazonul artificial decorativ – alternativa practica pentru o ambientare rapida si estetica

Gazonul artificial/sintetic a fost prevazut initial pentru folosirea pe stadioane, arene sportive si zone cu trafic intens, din nevoia de reducere a costurilor de intretinere a celui natural si de minimizare a deteriorarii periodice. Ca rezultat al imbunatatirilor proceselor de fabricatie si a calitatilor tehnice, in zilele noastre, gazonul artificial poate fi utilizat cu succes si in decorarea diferitelor spatii comerciale (terase, cafenele, hoteluri, piscine) cat si a zonelor rezidentiale (gradini, curti, balcoane, foisoare).

Printre avantajele folosirii unui gazon sintetic de calitate se numara:

  • Aspectul natural – Datorita noilor tehnologii firele de iarba sunt reproduse fidel, din polietilena si/sau polipropilena, in diferite nuante, lungimi, densitati, astfel incat imaginea de ansamblu devine extrem de realista.
  • Montajul relativ usor si disponibilitatea imediata – Poate fi pozitionat in zone umbrite si umede sau din contra insorite si secetoase, aspectul ramanand uniform datorita materialelor din care este produs si stabilitatii UV.
  • Rezistenta la uzura si durata indelungata de viata indiferent de anotimp si conditiile climatice, nefiind afectat de oscilatiile de temperatura sau de ploaie.
  • Intretinerea usoara si la costuri reduse – Poate fi spalat cu furtunul, apa urmand a se scurge prin orificiile prevazute pe suprafata sa; nu trebuie tuns sau udat, nu necesita pesticide sau fertilizatori.

Puteti vizualiza modelele de gazon comercializate de VesnicVerde Shop pe www.vesnicverde.ro, alaturi de alte solutii inteligente de amenajare, decorare si delimitare a spatiilor cu plante si garduri vii artificiale, plase de mascare, gabioane decorative.