Noutati de la STAR STONE: Piatra decorativa cu textura travertin vein-cut

Piatra decorativa TraverStone ofera un finisaj deosebit cu muchii drepte care reuseste sa imbine cu succes teme contemporane si moderne pentru a obtine rezultate de exceptie. Piatra decorativa Traverstone este un produs nou, care completeaza gama de produse STAR STONE si ajuta designerii sa creeze proiecte complet noi si cu un “aer” unic. Decorarea cu acest material confera ambientelor eleganta, armonie si stil.

Avantajele pe care le ofera piatra decorativa  TraverStone:

Produsele originale STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu rezistenta de pana la 3 ori mare ca si a betonului turnat. Am definit responsabilitatea si respectul pentru client, demostrand ca produsele Star Stone rezista la 28 de cicluri inghet – dezghet!

Informatii tehnice TraverStone:

Tehnologiile incorporate in produsele StarStone:

  • Star Stone Power – asigura rezistenta de neegalat a produselor datorita folosirii in cadrul procesului de productie a agregatelor de cariera de cea mai buna calitate rezultantd astfel de produse extrem de rezistente si durabile
  • Star Stone Protect – in cadrul procesului de productie se asigura o armare tridimensionala in toata masa produsului. Star Stone Protect elimina crapaturile si fisurile datorate tensiunilor si contractiilor, creste considerabil rezistenta la uzura si ciclurile de inghet-dezghet.
  • Star Stone Clean – produsele Star Stone se pastreaza curate mult mai usor datorita faptului ca murdaria nu adera pe suprafetele acestora. Indepartarea petelor, a gumei de mestecat sau a altor materii deja uscate devine mult mai usoara datorita faptului ca sunt impermeabilizate in masa.
  • Star Stone Real – datorita puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale, produsele Star Stone reprezinta cea mai reala alternativa a pietrelor naturale, rezultand produse premium care redau cele mai multe si mai fine detalii dintre produsele de pe piata.

 

Descarca aici catalogul de produse Star Stone