Securitate, stablitate si stil minimalist: Sistemele de ferestre de la Reynaers lumineaza hotelul din Bucuresti creionat dupa operele lui Enescu

Hotelul Mercure din Bucuresti se remarca prin designul de inspiratie muzicala, fiind creionat dupa operele de referinta ale celebrului compozitor roman George Enescu. Pentru a completa exteriorul unic cu ferestrele potrivite,  in ton cu designul minimalist gandit de arhitect, a fost nevoie de sisteme care sa se potriveasca cu orice stil arhitectural. Tocmai aici si-au dovedit utilitatea si versatilitatea sistemele CS 68 Hidden Vent, CW 50 SC si CS 77 Hid SG produse de REYNAERS, care au fost folosite pentru ferestrele, usile si fatada hotelului.

„Hotelul Mercure este una dintre lucrarile de referinta din portofoliul Reynaers Romania. Pentru a realiza designul minimalist gandit de arhitect, am folosit trei sisteme din gama: CS 68 Hidden Vent, CW 50 SC si CS 77 Hid SG. Un design contemporan aventuros care, cu ajutorul versatilitatii produselor noastre, a dus la crearea celui mai chic boutique hotel din centrul orasului”, a declarat Daniel Popa, country manager Reynaers Romania.

hotel-mercure-bucuresti

Astfel, sistemul CS 68 Hidden Vent a fost utilizat pentru a da un aspect unitar tuturor ferestrelor. Ochiurile mobile se confunda cu cele fixe, cerceveaua fiind ascunsa, profilele de toc au fost roluite astfel încat sa poata fi create arcadele, iar aspectul minimalist al profilelor pentru ferestre confera multa luminozitate la interioare.

De asemenea, pentru fatada, unde s-au dorit vitraje de mari dimensiuni, s-a folosit sistemul structural de perete cortina CW 50 SC. Profilele nu sunt la vedere, sticla fiind prinsa cu un rost siliconic si suporti tot din sticla.

In ceea ce priveste usile cu deschidere exterioara si sticla lipita structural, pe exterior, acestea au fost realizate cu sistemul CS 77 Hid SG si astfel satisfac cele mai ridicate cerinte legate de securitate si stabilitate.

Descopera gama completa de sisteme pe www.REYNAERS.ro!