Surprinde prin eleganta si rafinament: Conceta Mobila de Lux

Infiintata in anul 1992, firma Conceta aduce la comanda din Italia, mobilier unicat, la preturi care sfideaza concurenta. Incercati sa va decideti ce tip de mobilier va oferi hotelului sau pensiunii dvs cel mai placut aspect?

Exista mai multe optiuni dintre care puteti alege mobilierul, dar mobila din lemn masiv este cea pe care o aleg persoanele care doresc o mobila de calitate si care sa reziste in timp. Exista foarte multe beneficii pentru a alege mobila din lemn masiv in loc de mobila confectionata din alte materiale. Conceta iti prezinta trei dintre aceste motive:

Primul beneficiu tine de aspect, lemnul masiv fiind mult mai atractiv decat cel prelucrat. Calitatea o puteti simti de indata ce il atingeti, daca inchideti ochii si va plimbati cu mana peste mobila puteti vedea, practic, un mestesugar care imbina fiecare piesa de mobilier.

Un alt beneficiu al mobilierului din lemn masiv Conceta, este faptul ca are o rezistenta incredibila si daca il ingrijiti cum se cuvine, il pot avea multe generatii. Valorea sa creste odata cu varsta iar odata cu uzura datorata timpului devine din ce in ce mai buna.

Din punctul nostru de vedere, beneficiul final il reprezinta costul redus raportat la calitatea importanta a mobilierului. Este adevarat, fata de un mobilier obisnuit, dintr-un material prelucrat pretul poate fi mare, insa daca va ganditi ca o sa reziste mult mai mult in timp atunci va veti da seama ca faceti o „afacere” foarte buna.

Ce ne recomanda? Ar fi un loc din povesteÔÇŽ Hanul Ancutei…

hanul ancutei

Si luxul hotelier- Roman Plaza:

poza Roman Plaza

Vrei sa descoperi si tu mobilierul perfect pentru pensiunea sau hotelul tau? Vrei ca si clientii tai sa se simta ca intr-o poveste? Noi iti dam Solutia aici: Conceta Mobila de Lux