Dormi mai bine cand usile nu se trantesc. Ai liniste de la Feroneria.

E dimineata si tocmai visai ceva frumos. Mai este o jumatate de ora pana iti va suna alarma si trebuie sa te pregatesti sa mergi de la hotel la aeroport. E liniste completa si draperiile sunt trase. Apoi cineva tranteste o usa, iar impactul rasuna pe hol si te trezeste brusc. Cel mai probabil te-ai trezit enervat, fara sa poti face nimic pentru a remedia situatia. Nu ti-a trecut prin minte vreo solutie si esti conformat sa traiesti intr-o lume in care, uneori, unele usi sunt pur si simplu trantite.

Nu poti controla temperamentul oamenilor, dar poti controla „temperamentul” usilor. Amortizorul ISEO IL50 e primul pas spre o lume fara usi trantite. Indiferent de usa pe care este montat, amortizorul ISEO constituie o solutie inteligenta, care combina confortul, designul si calitatea premium.

ISEO IL50 – Amortizor pentru usa de la FERONERIA

feroneria-amortizorDomenii de utilizare si proprietati:

  • Pentru usi cu actiune simpla
  • Reversibil, montaj pe stanga sau dreapta, pe usa sau pe toc
  • Reglarea functiilor principale prin suruburi
  • Usa rezistenta la foc si fum ce are prevazut amortizor
  • Latimea maxima a usii: 1250mm; .4 (brat compas)

Sustinem brandurile autohtone si credem in calitatea produselor romanesti. Iar Feroneria a demonstrat in cei peste 90 de ani de existenta ca poate produce articole de feronerie pentru usi, ferestre si mobilier la cele mai inalte standarde. Asa se explica si de ce numele acestuia este confundat cu substantivul comun – feronerie.

Datorita preocuparii continue in perfectionarea gamei existente si dezvoltarea de noi produse, compania si-a consolidat pozitia te loder national in domeniu, ca promotor de produse „made in Romania”.