De ce scot conductele sunete ingrozitoare si cum le putem “educa”

De cate ori ati patit sa fiti cazat la un hotel si sa aveti impresia ca cineva a tras apa sau face dus in baia dvs?! Instalatorii nu prea vorbesc despre acest subiect, dand vina pe cei care izoleaza. INSA DIN INSTALATIE VINE PROBLEMA – fie ca e la un hotel, acasa, sau la o cladire de birouri. Dar acum sunt si solutii…

Explicatia. De ce conductele nu isi fac treaba in liniste? Cateva dintre motive:

– Pentru ca apa curge turbulent in conducte, iar zgomotul se amplifica odata cu marirea fluxului de apa;

– Pentru ca instalatiile de ridicare a presiunii apei produc zgomot- instalatii de hidrofor, de exemplu;

Cele mai problematice sunt de fapt conductele principale, care daca ar respecta niste cerinte minimale si ar fi montate corect ar putea elimina peste 50% din sunetele canalizarii.

Solutii de conducte care elimina sunetele canalizarii:

O instalatie care asigura confortul total permite circulatia apei la temperaturi mari, are un diametru generos si, nu in ultimul rand… este silentioasa. REHAU vine ca solutie cu teava Raupiano Light care a fost proiectata sa reziste pana la temperaturi apropiate de 100 de grade si substante agresive. In plus, realizeaza scurgerea fara niciun zgomot.

Tevile robuste si antifonice de la Rehau beneficiaza de un program extins de fitinguri si elemente de fixare.

Solicita gratuit Fisa Tehnica si observa cum le poti adapta proiectelor tale din diferite domenii: horeca, bucatarii, spitale, locuinte private etc..

Raupiano Light poate fi incorporat si in obiecte cu cerinte speciale de protectie fonica. Prin proprietatile sale fonoizolante, el reprezinta in numeroase domenii solutia potrivita si raspunde necesitatilor in crestere de liniste si relaxare a populatiei.
Add a Comment