Stejarii Collection: Un paradis sustenabil în inima pădurii Băneasa

În nordul Capitalei, zona pădurii Băneasa devine gazda unor proiecte imobiliare premium, iar Stejarii Collection, sub îndrumarea lui Ion Țiriac, redefinește standardele cu o abordare sustenabilă. Aproape 20% din investiția totală de 50 de milioane de euro a fost alocată soluțiilor de construcție ecologice, transformând proiectul într-o oază de lux verde. Dezvoltat în ultimii trei ani, complexul oferă aproape 200 de apartamente de tip „șarpe,” cu panoramă către pădurea înconjurătoare. Într-un concept „build to rent,” cele 198 de unități ocupă o suprafață de 29.000 de metri pătrați, din care jumătate este acoperită de vegetație.

Proiectul pune un accent deosebit pe conservarea mediului, fapt ilustrat prin absența tăierilor de copaci și prezența a peste 150 de specii de plante. Cu chiriile lunare pornind de la 1.550 de euro pentru apartamentele mai mici, complexul promovează un stil de viață luxos în armonie cu natura. Investiția totală, depășind 50 de milioane de euro, include 10 milioane alocate pentru soluții sustenabile. Stejarii Collection a obținut certificări de mediu și oferă locatarilor facilități precum piste de alergare, spații de recreere și o grădină botanică.

Cu o ocupare actuală de 30%, se plănuiește atingerea a 50% până la sfârșitul anului, iar obiectivul pe termen mediu este de a atinge 95% până în 2024. Stejarii Collection reprezintă un exemplu concret de mod în care luxul și sustenabilitatea pot coexista în perfectă armonie, oferind locatarii cu vedere la natură, facilități de excepție și un stil de viață eco-friendly.

Explorează posibilități de implicare în proiecte imobiliare premium

Implicarea în proiecte imobiliare premium poate aduce beneficii semnificative atât comunității, cât și dezvoltării afacerii tale. Un pas simplu pe care îl poți face este să verifici dacă județul tău se află pe lista proiectelor de construcție a clădirilor rezidențiale. Află mai multe și explorează oportunitățile de contribuție accesând Victa.ro.

SURSA ARTICOL