Soluția pentru sporirea confortului în hotelul dumneavoastră: underlay-ul pentru mocheta

Majoritatea oamenilor cumpără sistemul mocheta și underlay-ul, așa că ar ajuta să știm puțin despre calitățile diferitelor tipuri de underlay, astfel încât să putem lua o decizie informată.

De ce este important un Underlay de calitate?

Un underlay de calitate este secretul pentru a face mocheta să se simtă mai confortabil și să aibă o durabilitate mai mare. Se adaugă un plus de amortizare important, care face mocheta să se simtă moale și confortabilă la atingere. Fără underlay, fiecare pas pe care îl faceți sau fiecare corp de mobilă pe care îl așezați peste covor vă vor presa fibrele direct pe stratul suport dur, făcându-le să se aplatizeze. Vă ajută să păstrați aerul cald în încăperile dvs. și puteți opri curenții care intră prin panourile de podea. Cu o izolație mai bună, puteți să vă dezactivați termostatul și să cheltuiți mai puțin pentru încălzire.

Beneficiile Underlay-ului atât la mocheta cât și la pardoselile dure

  • Confort la pășire – Gama noastră  variata de pardoseli oferă  amortizarea șocului pentru a face mocheta  mult mai confortabilă.
  • Izolare fonicăUnul dintre cele mai mari beneficii oferite de underlay este reducerea zgomotului la impact . Zgomotul la pașire poate să fie tare și ascuțit, întrerupându-ți astfel liniștea din casa . Cu toate acestea underlay-ul potrivit poate să facă o diferență majoră prin reducerea și atenuarea sunetului pentru a vă păstra pacea și liniștea atȃt de importantă.
  • Îmbunătăţirea izolației termice – Underlay-ul oferă o barieră suplimentară pentru păstrarea căldurii și ar putea ajuta la reducerea facturilor de energie cu până la 15%.

Mulți dintre clienții noștrii solicită un underlay care poate fi utilizat cu sisteme de încălzire prin pardoseală, iar suportul de cauciuc – Heatflow este soluția perfectă. Are o construcție specială care permite transferul eficient al căldurii, permițându-vă să experimentați toate beneficiile sistemului de încălzire prin pardoseală. Atunci când aveți încălzire în pardoseală, trebuie să gestionați cu atenție grosimea sau valoarea maximă a pardoselilor dvs. pentru a vă asigura că sistemul dvs. de încălzire funcționează eficient. Consilierul nostru de vânzări vă poate ajuta să alegeți grosimea corectă pentru covorul și pardoseala dumneavoastră.

Sonerg Montaj dispune de o echipa dinamică, cu o experiență de peste 15 ani în amenajări interioare pentru segmentul HORECA. Oferim o gamă largă de produse și servicii de consultanță în alegerea produselor, precum și echipa proprie de  montaj.

Solicită o ofertă de preț pentru underlay-urile pentru mochetă oferite de SONERG MONTAJ completând formularul de mai jos: