RF II Sprinkler de la Tyco- solutia impotriva incendiilor!

Cine este Tyco?

Tyco Fire Protection Products (FPP), este componenta a firmei Tyco International si este lider in dezvoltarea, fabricarea si distribuirea produselor de protectie impotriva incendiilor, sisteme mecanice si profile metalice, utilizate pentru imbinarea tevilor, pozitionarea acestora, precum si crearea de structuri metalice in functie de necesitati si specificul lucrariii.

Tyco FPP este o prezenta activa pe pietele din Stale Unite, Europa, Orientul Mijlociu si Africa, operand prin centre regionale, asigurand un raspuns rapid, livrare prompta direct la beneficiar, precum si suportul etnic aferent.

Tyco FPP gazduieste unele dintre cele mai cunoscute brand-uri pe plan mondial din domeniul protectiei contra incendiilor: Ansul, Skum, Macron, Grinnel si Tyco.

 

Iti doresti protectie impotriva focului? Tyco Fire Protection Products iti ofera solutia!

 

Una dintre solutiile recomandate in domeniul hotelier este RF II Sprinkler, care poate fi mascat in plafon si este perfect pentru hoteluri si restaurante, neafectand design-ul interior al acestora, dar, in acelasi timp, pastrand toate calitatile si proprietatile de lupta si protectie contra incendiilor.

 

Nu mai astepta si alege calitatea! Protejeaza-ti investitia!

Pentru a afla mai multe detalii si informatii despre firma Tyco, va rugam sa vizitati pagina noastra web: http://www.tyco-fsbp.com

Mai multe detalii cu privire la sprinkler gasiti la : http://www.tyco-fire.com/e-catalog/Tyco-Capabilities-Brochure/#?page=12

 
Add a Comment