Cum atragi mai multi clienti si stimulezi vanzarile restaurantului/hotelului

Atmosfera este o componenta esentiala a experientei dintr-un restaurant – de fapt, unele studii au considerat ca este la fel de importanta ca meniul unitatii. Iluminatul, tablourile, muzica si mobilierul, o soba pe lemne – atmosfera in sine, contribuie la crearea caracterului unui spatiu, fie ca vorbim despre un hotel, un restaurant sau o locuinta.

Atmosfera restaurantului sau a hotelului afecteaza cantitatea de timp petrecuta de oaspeti in cadrul acestuia, comportamentul si dorinta lor de a reveni.

Unul dintre elementele cheie care contribuie la crearea unei astfel de atmosfere este semineul, care pe langa functionalitatea lor, reprezinta o piesa de design excelenta.

Proprietarii stiu cat de importanta este crearea unei atmofere placute pentru succesul lor. Iar daca sunteti arhitect sau un designer de interior care lucreaza cu clienti comerciali, stiti ca aceste detalii speciale de design sunt esentiale.

Seminee pe lemne
Semineele sau sobele pe lemne sunt recomandate a fi instalate in camera de receptie a hotelurilor pentru o primire cu adevarat calduroasa, la propriu si la figurat.

Semineul incalzeste lobby-ul, creand un sentiment de lux, mai ales atunci cand vremea de afara devine neprielnica.

Semineele cu gaz sunt ideale pentru restaurante
Atunci cand sunt instalate profesional, aceste seminee nu creeaza probleme legate de calitatea aerului in interior si reduc semnificativ pericolele de incendiu, putand fi instalate in orice spatiu.

Seminee moderne pe gaz sunt disponibile in orice forma si dimensiune imaginabile, de la unitati in stil turn, la seminee cu vedere orizontala a focului.

Pot fi folosite in orice decor, de la traditional la industrial, modern sau rustic. Cand sunt asezate in centrul unei camere sau spatiu exterior, semineele ofera o vizualizare si mai larga. Aceasta deschide o lume a posibilitatilor de proiectare.

Oricare ar fi viziunea voastra – un semineu in centrul atentiei sau un semineu discret pentru un spatiu de colt Pefoc.ro va poate ajuta la achizitionarea acestuia. Catalogul nostru include sute de modele de seminee pentru a se potrivi practic oricarui spatiu. In plus, oferim consultanta si suport in alegerea modelului potrivit.

Cum puteti beneficia in urma instalarii unui semineu?

Originalitate cu ajutorul semineelor electrice
Daca doriti sa iesiti in evidenta si sa va deosebiti de alte hoteluri din zona, cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru a atrage turistii, este sa aveti o oferta unica, o atmosfera calduroasa si primitoare (ce poate fi atinsa cu ajutorul semineelor). Modelele recomandate in acest sens sunt cele cu bioetanol sau chiar electrice.

Camerele cu semineu sunt alegerea perfecta pentru cuplurile care isi doresc o escapada romantica si le puteti comercializa ca atare. Indiferent daca il folosesc sau nu, cel putin vor avea optiunea de a rezerva o camera cu un semineu frumos.

Optiuni de instalare
Un tip sigur de seminee sunt semineele pe gaz cu evacuare directa. Exista modele ce nu necesita un cos de fum ceramic traditional – un sistem de tuburi coaxiale pot fi montate in camere fara cos de fum prin montarea acestora in afara peretelui cladirii sau pe acoperis.
O alta optiune este cea electrica. Semineele electrice, la fel ca si cele pe gaz, sunt usor de instalat.

Excelente pe tot parcursul anului
Cand instalati seminee cu gaz sau electrice in camerele de hotel, oaspetii se pot bucura de atmosfera acestuia, pe timpul anului. Aceste tipuri de seminee sunt usor de utilizat si usor de ajustat.

In timpul iernii, acestea pot functiona pentru a incalzi camera, in timp ce vara sau toamna poate fi oprita functia de incalzire, continuand insa sa ofere o atmosfera vizuala incantatoare cu ajutorul proiectiei 3D a flacarilor.

Ofera un spatiu ideal pentru socializare
Hotelul sau restaurantul vostru dispune de o zona comuna in aer liber? Imaginati-va cum ar arata terasa acestuia cu un semineu in aer liber cum ar fi biosemineele portabile sau tortele.
Caracteristicile artistice ale focului sunt initiatoare de conversatie excelente, atragand oaspetii in jurul lui.

Publicitate gratuita
Semineul este un punct de atractie excelent in hotelul sau restaurantul vostru, iar surprinderea acestuia in fotografii si ulterior, impartasirea lor pe retelele de socializare, va poate creste popularitatea locatiei. In acest caz, o imagine valoreaza o mie de cuvinte – publicitate gratuita si o modalitate excelenta de a va conecta cu viitorii clienti.

Pentru oricine doreste sa ofere turistilor/oaspetilor mai mult decat o atmosfera confortabila, si frumoasa, ci mai degraba o experienta pe care o vor tine minte, va recomandam sa alegeti un semineu ÔÇô piesa cu care nu veti da niciodata gres.