Sistemul de aspirare centralizat – o investitie pentru viitor

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Sistemele de aspiratoare centralizate sunt tot mai intalnite in piata Horeca din tara noastra. Numeroasele beneficiiale acestui sistem il face sa fie ales tot mai des in detrimentul aspiratorului clasic. Pentru a afla mai multe am discutat cu domnul Alexandru Pogonyi, manager la Harmonya Garden Plus – furnizor de sisteme de aspirat centralizate.

fotó-5Explicati-mi ce inseamna un sistem de aspirare centralizat?

Un sistem de aspiratie centralizata consta dintr-o retea speciala de conducte de vid  care în cele mai multe cazuri este fixata in interiorul zidurilor casei, aceasta conducand praful de la prize la unitatea centrală de aspirare. Prizele de perete sunt plasate strategic pentru a ajunge la fiecare colt din casa dumneavoastra iar unitatea este montată intr-un spatiu secundar, garaj,pivnita, camera tehnică sau  in pod. Unitatea de aspirare se porneste si opreste printr-un cablu de comandă. Acest cablul de comandă este conectat si la prizele de aspirare.

Care sunt avantajele acestui sistem fata de aspiratorul clasic?

Sistemul de aspirare centralizat nu transmite particulele de praf aspirate inapoi in spatiul de locuit asa cum se întamplă in cazul aspiratoarele clasice utilizate în prezent. Aduce beneficii reale persoanelor cu afectiuni respiratorii, nou născutilor sau persoanelor alergice la praf. Aerul filtrat este evacuat în afara casei, eliminand toate elementele de contaminare, comparativ cu aspiratoarele casnice.
Pe langă aceste beneficii, avantajele acestui sistem sunt nenumarate, procesul de aspirare se face cu un tub telescopic si furtunul de aspirare lung de 9 m, fara sa fim nevoiti sa mai plimbăm aspiratorul in toata casa sau sa ne chinuim sa il urcam pe scari in braţe. Nu creeza zgomot in locul unde aspiram,iar in cazul spatiilor de cazare, nu veti deranja clientii. Fiind un sistem în sine și nu un aparat elecrocasnic, puterea sa de aspirare este mult mai mare decât a oricărui alt aspirator convenţional de pe piață.
Confortabil, ușor de manipulat, convenabil și foarte eficient.

Cand se monteaza acest tip de sistem?Sistem de aspirare centralizat

Sistemele sunt proiectate pe baza unui plan la scara a imobilului și pot fi instalate fie in timpul constructiei (casa la roșu), fie montate la case deja existente.
Cel mai indicat este să fie montat imediat după faza de construcție la roşu, împreună cu celelalte utilitati, si anaintea tencuielii pereților. Montarea implica spargerea peretilor, iar disconfortul este mai mare dacă se face după anumite faze de constructie.
Montarea ulterioara a sistemului centralizat de aspirare este de exemplu posibila prin instalarea retelei de tevi, pe peretii interiori sau exteriori ai cladirii, care poate fi mascata cu termoizolatia casei sau cu gips-carton.

Care sunt costurile de mentenanta si cine o realizeaza?

Mulțumirea clientilor este pe primul plan. Daca clientul este multumit avem o afecere prosperă. Mentinerea calitatii este o preocupare importantă pentru compania noastră, iar noi nu facem rabat de la calitatea serviciilor oferite. La cererea clientilor oferim un contract de servicii, in baza căruia beneficiază de mentenanță, monitorizare, consultanta. Costurile pentru aceste servicii sunt ofertate în functie de nevoile beneficiarilor acestor sisteme.

Cui recomandati sa investeasca in acest tip de sistem de aspirat?

Respiram un aer de pana la cinci ori mai poluat in casa decat afara și intalnim de trei ori mai multe cazuri de astm și alergii decât cu câțiva ani în urmă. Sistemul de aspirare centralizată a fost conceput pentru a preveni simptomele de alergie și pentru a transforma spatiul interior într-unul curat și protejat din punct de vedere igienic. Repet: aerul filtrat este evacuat in afara casei, eliminând toate elementele de contaminare, comparativ cu aspiratoarele casnice.
De la case la apartamente cu suprafete generoase, birouri sau hoteluri, restaurante, centre medicale,stomatologii, cabinet dentare, muzee, scoli, universitati, centre sportive, cinematografe sau teatre, sistemul de aspirare centralizată se dovedește in prezent o achizitie si, totodată, o investitie importanta.

Care sunt motivele pentru care va aleg clientii pe dumneavoastra?priza aspiratoare

Devotament, profesionalism, seriozitate, încredere reciprocă.

Daca ati avea o bagheta magica, care ar fi 3 lucruri pe care le-ati schimba la piata Horeca din Romania?

Nu dorim să facem schimbări prin puteri magice.

In oraşe se adună tot mai multe gunoaie, de aceea este din ce în ce mai greu să păstrezi casa şi împrejurimile ei curate şi ordonate. Trebuie numai să ne gandim de cât de placut este să locuieşti într-un mediu curat, care să nu-ti pericliteze sanatatea ta si a clientilor tai!
Și aici vă putem ajuta noi.

Mai multe despre aceste sisteme puteti afla accesand pagina www.aspiratiecentralizata.ro

Pentru mai multe sfaturi si informatii utile rasfoiti ghidul Horeca.