Rovere: Lider în Mobilier și Design Interior Italian de Peste 20 de Ani

Rovere este un lider în furnizarea de mobilier și soluții de design interior de înaltă calitate. Cu o tradiție de peste 20 de ani pe piața românească, Rovere aduce clienților săi cele mai noi tendințe în designul italian, combinând eleganța cu funcționalitatea. Oferim o gamă variată de produse, de la mobilier pentru living și dormitor până la bucătării personalizate și dressinguri la comandă. Colaborăm cu furnizori renumiți precum Cattelan, Calligaris, Alf, Nicoletti, Natuzzi, Calia, Tomasella și mulți alții pentru a garanta calitatea și diversitatea produselor noastre. Prin angajamentul nostru față de excelență și inovație, continuăm să transformăm casele clienților noștri în spații pline de stil și confort.

Care sunt 3 sfaturi pe care le-ați acorda unui client nou pentru achiziția corectă de mobilă Rovere?

Analizați spațiul disponibil:

Înainte de a achiziționa mobilă, măsurați cu atenție spațiul în care urmează să fie amplasate piesele. Acest lucru vă va ajuta să evitați achiziționarea de mobilier care nu se potrivește sau care aglomerează excesiv încăperea.

Stabiliți un buget:

Definiți-vă bugetul înainte de a începe căutările. Mobilierul Rovere oferă o gamă variată de opțiuni, de la piese premium la soluții mai accesibile, astfel încât să puteți găsi produse care se potrivesc atât stilului, cât și bugetului dvs.

Consultați un specialist:

Echipa noastră de designeri este pregătită să vă ajute să alegeți mobilierul potrivit pentru nevoile dvs. Un specialist vă poate oferi recomandări personalizate și poate asigura că fiecare piesă se încadrează armonios în designul general al locuinței.

Care sunt 3 capcane/greseli des întâlnite pe care le observati ca le fac cumparatorii cand achizitioneaza mobilă Rovere?

Neconsiderarea stilului existent:

Una dintre cele mai frecvente greșeli este achiziționarea de mobilier care nu se potrivește cu stilul existent al casei. Este important să vă asigurați că noile piese completează armonios designul deja existent.

Ignorarea funcționalității:

O altă greșeală este alegerea mobilierului doar pe criterii estetice, fără a lua în considerare funcționalitatea acestuia. Asigurați-vă că fiecare piesă îndeplinește necesitățile dvs. practice.

Neglijarea materialelor și a întreținerii:

Mulți cumpărători nu acordă suficientă atenție materialelor din care este fabricat mobilierul și modului de întreținere. Este esențial să știți cum să întrețineți corect piesele pentru a le menține în stare bună pe termen lung.

Care sunt 2 -3 proiecte recente la care lucrati sau le-ati finalizat recent si ce solutii tehnice din portofoliul dvs. ati folosit?

Proiect 1: Amenajarea unui apartament de lux

Pentru acest proiect, am folosit bucătării personalizate și dressinguri italienești care au fost adaptate specificațiilor clientului. Am integrat soluții de la furnizori de top precum Veneta Cucine pentru a oferi un finisaj modern și elegant.

Proiect 2: Renovarea unei vile

În cadrul acestui proiect, am utilizat mobilier de la Nicoletti și Tomasella pentru a crea un spațiu confortabil și funcțional. De asemenea, am inclus bucătării pe comandă – Veneta Cucine pentru a maximiza utilizarea spațiului.

Care sunt provocarile momentului în segmentul în care activați?

Provocările principale includ fluctuațiile în costurile materiilor prime și întârzierile în lanțurile de aprovizionare globale. De asemenea, creșterea cererii pentru soluții personalizate și sustenabile impune adaptarea rapidă a ofertelor noastre pentru a răspunde noilor tendințe și așteptări ale clienților.

Cum vedeți evoluția pieței în nișa dvs. de mobilă în România în următoarele 6-12 luni?

În următoarele 6-12 luni, anticipăm o creștere continuă a cererii pentru mobilier de calitate și soluții personalizate. Consumatorii devin din ce în ce mai conștienți de importanța designului interior și sunt dispuși să investească în piese care oferă atât funcționalitate, cât și estetică.

Ne puteti spune cateva din obiectivele companiei pe care le implementati in aceasta perioada?

Unul dintre obiectivele noastre principale este îmbunătățirea experienței clienților în magazinele noastre. Recent, am extins suprafața showroom-ului nostru din Iași pentru a oferi o gamă mai largă de produse și pentru a crea noi experiențe de cumpărare. De asemenea, ne concentrăm pe implementarea de soluții digitale avansate și pe diversificarea gamei de produse oferite, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților noștri.