ProfilistLED –  Soluții profesionale de iluminat

Înființată în 2016, ProfilistLED™ este unul dintre cei mai promițători furnizori la nivel mondial de soluții pentru sisteme de iluminat. Societatea combină peste 25 de ani de experiență în industrie cu putere inovatoare, alimentată de o echipă excepțională, agilă și foarte motivată.

Soluții profesionale de iluminat ProfilistLED™ disponibile pe piețele internaționale. Un nou concept de iluminat LED pentru proiecte de iluminat de tip HoReCa, cu produse și servicii personalizate, customizate atât ce dimensiuni cât și echipare tehnica. Datorită creativității inginerilor noștri și a designerilor noștri de iluminat, oferim suport pentru cea mai bună alegere a produsului și bugetul alocat. Producția proprie ne permite să garantăm un timp scurt de livrare și costuri de fabrică. Împărtășiți-vă ideile cu noi și împreună le vom transforma într-un proiect genial.

ProfilistLED – Proiecte realizate

Pentru Courtyard By Marriott Bucharest și noua lor amenajare din vibrantul cartier bucureștean, Floreasca, am creat corpuri de iluminat LED custom pentru toate camerele. Pentru spațiile comune, am folosit profile LED liniare din portofoliul propriu (TOBY, BOA, RINGA, RONA). 

Restaurant / Cafenea MOKI din București (produsele folosite au fost făcute la comandă)

Sală evenimente Monato din Bolintin Vale (produse folosite TOBY PLD100, RINGA PLD4050, PACO PLD690)