Totul pentru ferestre si usi de balcon din aluminiu: Feroneria potrivita e gasita rapid cu ajutorul ROTO

De la introducerea sa anul trecut, „compendiumul pentru aluminiu” de la Roto (producător de sisteme inovatoare de feronerie) a câştigat teren în rândurile multor producători de ferestre şi faţade, devenind un ajutor cotidian de nepreţuit. Datorită structurii clare a indexului articolelor din gama Roto Aluvision, se găseşte repede o soluţie de feronerie potrivită pentru orice situaţie de utilizare.

Producătorii de ferestre și uși apreciază compendiumul pentru aluminiu de la Roto!

Acum compendiumul vă stă la dispoziţie într-o versiune nouă, mai cuprinzătoare. În indexul principal al domeniului Roto Aluvision nu sunt prezentate numai soluţii Tilt&Turn pentru ferestre şi usi-ferestre din aluminiu din programele Roto AL, Roto NT şi Roto FS, ci şi toate produsele pentru uşi culisante din programele Roto Inline şi Roto Patio. În plus, au fost preluate şi balamalele pentru uşi din aluminiu din programele Roto Solid. Pe fiecare primă pagină a prezentării programului sunt introduse punctual specificaţiile tehnice pentru utilizarea feroneriei, certificatele existente, precum şi specificaţii pentru tratarea suprafeţei şi protecţia la coroziune.

Pe următoarea pagină se găsesc proprietăţile generale ale feroneriei, precum şi accesoriile compatibile. Următoarele pagini sunt dedicate diferitelor tipuri de deschidere şi domeniilor de utilizare, cu date concrete despre lăţimea, înălţimea şi greutatea cercevelei care se poate realiza cu feroneria respectivă.

Compendiumul pentru aluminiu de la Roto: Structură clară, redusă la date tehnice, precum şi descrierea proprietăţilor şi posibilităţilor de montaj al feroneriei: noul „compendium pentru aluminiu” de la Roto, prelucrat şi în varianta detaliată, promovează „virtuţile”, care l-au consacrat ca ajutor foarte apreciat al multor producători de ferestre şi faţade.

Tehnică pură fără „accesorii ornamentale”
În „compendiumul pentru aluminiu” au fost introduse recent sistemul inovator culisant în plan paralel şi batant-culisant Roto Patio Alversa, precum şi sistemul culisant cu ridicare Patio Lift, pentru elemente cu greutate de până la 400 kg.
„Structura compendiumului pentru aluminiu a fost realizată în funcţie de dorinţele clienţilor noştri: structură clară, rezumată la date tehnice, precum şi descriere a proprietăţilor şi a variantelor de montaj al feroneriei”, explică Jordi Nadal, Director General Aluvision. „Exact în această formă am integrat cele mai noi produse, astfel încât nimic nu se modifică la utilizarea practică a lucrării.”

Acest „compendium pentru aluminiu” în varianta detaliată, se găseşte la www.roto-frank.com în limbile germană şi engleză şi poate fi descărcat sau poate fi solicitat ca document electronic, prin e-mail, la adresa object.business@roto-frank.com.