De la idee la concept poate fi doar un singur pas

Te-ai confruntat deseori cu mai multe idei, dar nu ai stiut pe care le poti folosi la spatiul existent? Vrei sa schimbi designul interior, dar sa pastrezi ambianta interioara consacrata? Vrei sa ai clienti fericiti care sa te recomande cu tarie?

randareIn piata romaneasca HoReCa apare des problema cum sa fiu unic? Cum sa ma evidentiez? Deseori investitorii nu realizeaza importanta acestui aspect si ajung sa piarda clienti sau, mai rau, in faliment.

Claudiu Mateescu, de la Fine Design Studio, spune ca orice proiect este ca un organism viu, el ia nastere cu idei si se maturizeaza datorita pregatirii arhitectilor. Expertilor de la Fine Design Studio urmaresc sa aduca un design nou acolo unde spatiile erau impuse de structurile cladirii si sa dea personalitate oricarei investitii HoReCa.

Spatiile HoReCa trebuie sa isi exprime designul si povestea pentru foarte multi privitori. Astfel ca de la momentul in care clientul intra pe usa si pana urca la etaj totul trebuie sa se potriveasca ca un joc de puzzle. Decoratiunile, culorile, luminile trebuie sa faca parte din aceasi poveste. Prin jocuri de lumini si umbre, contraste de materiale sau imbinari cromatice clientii pot fii orientate usor catre zonele de interes.randare2

Sunt multe aspecte de luat in considerare in amenajarea interioara de aceea, cel mai bine este sa alegeti profesionisti care sa se ocupe de aceste lucruri. Menirea arhitectului este de a alege variant cea mai potrivita pentru client, valorificand la maximum potentialul spatiului.

Arhitectii de la Fine Design Studio, cred cu tarie intr-o abordare a spatiului HoReCa pornind de la un echilibru unanim acceptat, dar si folosirea de accente si finisaje pentru a da spatiului o profunzime si o atmosfera de care sa se bucure atat cunoscatorii cat si cei nou-veniti.

Expertiilor de la Fine Design Studio le face placere sa va fie alaturi in solutionarea problemelor, in a va prezenta cea mai eficienta solutie conform bugetului alocat si nu in ultimul rand, in a crea impreuna realitatea viitoare. Pentru a intra in contact cu acestia, puteti sa ii contactati la numarul de telefon 0766 605 605 sau puteti completa formularul de mai jos.