Myrtha Pools, furnizorul de piscine ales de lantul hotelier Hilton

Ai spune ca iarna nu e tocmai momentul optim pentru a investi intr-o piscina. Insa cand ai un hotel, o pensiune sau un spa, lipsa unei piscine in sezonul rece iti va afecta direct incasarile (asta daca nu ai vreo partie de ski in apropiere). Temperaturile scazute muta distractia iubitorilor de apa la interior, iar instalarea unui bazin cu apa incalzita si hidromasaj este strategia castigatoare pe care au ales-o cele mai cunoscute spa-uri si lanturi hoteliere. Inclusiv lantul hotelier de lux Hilton.

Studiu de caz: Hilton Marco Island Beach Resort & Spa, Florida, SUA

40 de milioane de dolari este suma pe care celebrul lant hotelier o investeste intr-un mega-proiect prin care urmareste imbunatatirea serviciilor si facilitatilor pe care le ofera clientilor sai. In acest proiect a fost inclus si Hotelul Hilton Marco Island din Florida, care a fost dotat in timp record cu 3 piscine in aer liber, complet proiectate furnizate si instalate de Myrtha Pools. Zonele de apa amenajate aici includ o piscina de apa cu hidromasaj, lumini subacvatice si sistem de recirculare a apei cu skimmere, o fantana cascada iluminata din fundal precum si o piscina de relaxare, dotata cu lumini subacvatice si banci de relaxare.

Unde gasesti piscinele Myrtha Pools in Romania?

Sport Play Sistems este singurul distribuitor Myrtha Pools al acestui lider din domeniul piscinelor cu prezenta in peste 70 de tari la nivel mondial. Myrtha Pools instaleaza anual 1500 de piscine in absolut orice conditii climaterice – de la temperaturile toride din Florida sau Brazilia, pana la frigul extrem din Islanda sau Norvegia.

Solicita o oferta pentru piscinele Myrtha Pools si afla cum poti creste valoarea investitiei tale completand formularul de mai jos: