Plusul de personalitate pentru hotelul tau

Amenajarea unui hotel sau a unei pensiuni este un proiect de mare anvergura, care necesita un buget considerabil dar e nevoie si de imaginatie pentru crearea unui cadru, unui ambient deosebit sau chiar magic.

Intrebarea pe care o ridica orice proprietar de hotel sau pensiune : Cum pot sa aduc un plus de personalitate hotelului sau pensiunii mele?

Silver Decor iti vine in ajutor cu o idee. Alege tapetul de vinil, Arte! Hartie sau textil, aici ne zboara gandul cand vine vorba de tapet. Cu toate acestea, recomandarea celor de la Silver Decor, aduce conceptul de tapet la un nivel complet diferit.

SilverCu acest tapet creat special pentru hotel ce combina design-ul, culoarea si calitatea. Luxul dar si durabilitatea tapetului de vinil se intalneste cu cele mai exigente cerinte tehnice pentru aceasta solicitanta piata, ca rezistenta la foc, rezistenta la socuri, si superlavabil.

Ce beneficii ofera, pe langa unicitate si eleganta?

Acest tapet permite eliminarea vaporilor de apa si respiratia peretilor adresandu-se  si celor interesati de protectia impotriva mucegaiului si a ciupercilor.

  • este rezistent la solicitari deosebite (lovituri, socuri, frecari)
  • previne aparitia crapaturilor din zidurile cladirilor noi si le acopera pe cele existente in zidurile vechi
  • este superlavabil
  • este rezistent la lumina
  • lat de 1,40
  • rezistent la foc clasa EU: Bs2d0

O camera ce are peretii imbracati in tapet este mult mai usor de intretinut decat o camera zugravita in lavabil. Astfel, printr-o intretinere permanenta a tapetului aplicat, camerele de hotel se pot pastra mereu proaspat amenajate, dand un suflu nou.

Daca vrei si tu sa ai camera hotelului tau mereu proaspat amenajata dar sa pastrezi aerului de unicitate si magie, alege unul dintre furnizorii de tapet promovati pe catalogul Horeca sau orice alte elemente de design interior care pot face din hotelul tau un loc in care izitatorii sa revina mereu.