Liber la investitiile din domeniul hotelier in 2017!

Acum , la inceput de an , suntem cu totii increzatori in revigorarea investitiilor in industria hoteliera , asta insemnand demararea proiectelor noi si finalizarea celor incepute. Dezvoltarea acestui sector de investitii depinde in cea mai mare masura de puterea financiara a antreprenorilor dornici de a se plasa pe harta Horeca din Romania. Absorbtia fondurilor europene au o pondere mare in dezvoltarea acestui sector, mai degraba in turismul industrial, ca o alternativ─â de revitalizare a zonelor montane defavorizate.

consultanta-hoteliera-500x233

Investitorii romani  sunt ancorati in imprumuturi de tip credite bancare si aporturi ale propriilor firme, iar constructia unui  hotel cu cel putin un restaurant si , eventual, un centru de tip SPA , inseamna un efort pe care anul 2017 il anunta ca si posibil. Prognoza indicatorilor macroeconomici plaseaza Romania ca o tara cu o crestere economica in urmatorii 3 ani:

  • Banca Mondial─â: Economia Rom├óniei va cre╚Öte cu 3,7% ├«n 2017, cu 3,4% ├«n 2018 ╚Öi cu 3,2% ├«n 2019
  • Agerpres:┬á La nivel global, dup─â valorile sc─âzute ├«nregistrate ├«n anul post-criz─â precedent, ├«n 2017, conform previziunilor B─âncii Mondiale, cre╚Öterea economic─â mondial─â va ├«nregistra o intensificare moderat─â de 2,7%, pe m─âsura reducerii obstacolelor care afecteaz─â activitatea ╚Ť─ârilor exportatoare de produse de baz─â cu o economie de pia╚Ť─â emergent─â ╚Öi ├«n curs de dezvoltare, ├«n timp ce nivelul cererii interne r─âm├óne robust ├«n r├óndul ╚Ť─ârilor importatoare de produse de baz─â care opereaz─â ├«n economiile emergente ╚Öi ├«n curs de dezvoltare.

Industria hoteliera din tara noastra are nevoie de curaj antreprenorial  local, de un plus de investitii private,  sa se plaseze langa investitiile marilor lanturi hoteliere care in urma studiilor de fezabilitate considera oportune investitiile in marii poli ca Brasov, Cluj, Timisoara, Oradea, Iasi, Craiova, Sibiu, si bineinteles Bucuresti. Toate orasele mari din Romania , inclusiv cele montane si de pe litoral au nevoie de investitii private in care produsul romanesc sa fie vizibil si sa fie disponibil pentru consumatori. Un turism national puternic este posibil numai daca traditiile si cultura locala sunt prezentate prin servicii de calitate, cu personal instruit si calificat, prin relatii de parteneriat optimizate cu furnizorii de materii prime de calitate . este de parere Cerasela Gheorghiu , CEO Leader Hotel Consulting

Firmele de consultanta hoteliera au expertiza necesara ca produsele romanesti sa fie bine reprezentate in piata, iar personalul sa stie sa se indrepte catre clienti prin servicii care sa fie apreciate si recomandate. Experienta specialistilor din firmele de consultanta acumulata in scoli din tara si strainatate si prin joburile avute in hoteluri de renume, sunt elemente principale astfel ca serviciile de consultanta sa coaguleze relatii de lucru intre manageri si angajati, si sa creeze acele reguli care construiesc un comportament organizational corect.

hotel-2017

Realitatea arata ca un hotel sau un restaurant se dezvolta numai printr-un cumul de experiente , prin stabilirea unor reguli ca o reteta punctuala si personalizata, si prin implicarea fortei umane in procent absolut.

Vremurile de azi pozitioneaza Romania turistica pe o harta europeana largita in care actiunea investitionala a antreprenorului nu mai este o necunoscuta ci mai degraba un gest de reticenta.

Harta turismului romanesc se construieste in continuare , iar anul 2017 poate sa insemne un plus in marcajele necesare de fond si contur , astfel ca relatiile intre antreprenori, consultanti hotelieri, furnizori horeca sa fie din ce in ce mai clare si sa creasca performanta serviciilor specifice din industria hoteliera, sustine Dumitru Gheorghiu, Business & Development Manager Leader Hotel Consulting.

SERVICII DE CONSULTANTA SI MANAGEMENT HOTELIER

Consultanta hotel
Impreuna cu partenerii nostri avem abilitatea de a stapani toate aspectele proiectarii unui hotel, incluzand negocierea si pregatirea planurilor de proiectare si construire a acestuia.
Management hotel
Oferim servicii de consultanta, de supraveghere si de gestionare a activelor, servicii de administrare controlata, tehnice si de pre-deschidere pentru hoteluri, moteluri, cabane, pensiuni.
Vanzari si marketing
Sustinem programe de training in care prezentam metode elaborate de vanzari si marketing: traininguri de vanzari si marketing hotelier, stabilirea bugetului de marketing etc.

Echipa LEADER HOTEL CONSULTING are experienta operationala de lucru in hoteluri de renume international ca: Marriott, Ramada, Best Western, Moevenpick, precum si in alte hoteluri cunoscute din Romania. Compania de consultanta hoteliera a mai contribuit si la formarea echipelor de preopening la: Ramada Pitesti, Rin Grand Hotel, Premier Palace Hotel & Spa***** Bucuresti, Hotel Armatti*** Brasov.

Pentru mai multe informatii sunati la 0727373830/ 0722773962 sau completati formularul de mai jos: