Unde găsești cele mai inovative placaje din piatră naturală?

Afirmația care la prima vedere pare stranie, a devenit acum realitate – placajele inovative din piatră naturală Slate Design revoluționează imaginea formată până acum despre placaje. Ele permit placări care până acum erau de neînchipuit față de placajele tradiționale groase. Lucrările de placare de execuție exclusivă se pot astfel realiza extrem de rapid, eficient în locuințe, birouri, magazine sau hoteluri.

foto_1

Placajele din piatră naturală Slate Design se obțin prin desfacerea termotehnică a straturilor de șist. O parte a produsului este șist veritabil iar partea din spate este un suport din fibre naturale, sau fibre de sticlă neagră, sau transparentă, întărite cu rășină sintetică. Astfel, se obțin placaje din piatră, elastice, ușoare care pot fi lipite pe numeroase suprafețe interioare și exterioare. Placajele din piatră naturală Slate Design se găsesc în 3 categorii diferite, fiecare având dimensiunea standard de 122 x 61 cm, în circa 22 texturi naturale de șist diferite.

foto_2

Placajele din piatră naturală Slate Design LiteStone au grosimea de 1,2 – 2,0 mm care dispun de Declarația de Performanță a Institutului de Verificare a Calității în Domeniul Construcțiilor din Ungaria (ÉMI), eliberată potrivit Regulamentului (UE) nr. 305/2011, astfel placajele LiteStone pot fi folosite potrivit normelor Uniunii Europene în spații exterioare și interioare, umede, sau pot fi lipite direct pe faianța veche. Datorită greutății reduse de circa 1,5 kg/m2, placajele de piatră naturală LiteStone pot fi mutate, transportate sau prelucrate extrem de ușor, simplu și ieftin. De asemenea, ele pot fi utilizate simplu, datorită greutății lor reduse, la placarea fațadelor aflate în spații exterioare fără să fie nevoie de lucrări de consolidare, ce ar fi necesare în cazul placajelor groase de piatră. Placajele LiteStone se pot lipi simplu și nemijlocit pe termoizolație, se pot folosi pe diferite suprafețe: de cărămidă, gipscarton, burete expandat, beton sau plastic. Datorită dimensiunilor mari ale plăcilor, se realizează placări rapide și spectaculoase cu sau fără rosturi. Unele texturi pot fi achiziționate și la dimensiunea de 210 x 105 cm cu care se pot placa complet și partea frontală a ușilor.

foto_3

Datorită suportului special din rășină sintetică translucidă, cu placajele de piatră naturală Slate Design Translucent, se poate obține un efect spectaculos asemănător tipurilor de piatră naturală onix sau alabastru prin folosirea iluminării de fond care pune în evidență în mod deosebit diferitele texturi ale șisturilor naturale. În cazul anumitor culori, placajele Translucent se pot achiziționa și la dimensiunea de 210 x 105 cm.

foto_4

Placajele din piatră naturală Slate Design EcoStone, foarte subțiri (< 1 mm) și extrem de flexibile sunt excelente pentru placarea chiar și a suprafeței coloanelor sau mobilei aflate în spații interioare. Datorită greutății reduse de numai 0,85 kg/m2, lucrările de placare sunt mai simple acum.

Creați placări total unice, exclusive și reale în locuința, magazinul, biroul dumneavoastră!

 

Informații suplimentare la www.slatedesign.ro și la www.facebook.com/SlateDesignRomania