3 motive pentru care sa alegi pardoselile epoxidice, noul trend in designul interior

In piata romaneasca HoReCa apare des problema cum sa fiu unic? Cum sa ma evidentiez? Deseori investitorii nu realizeaza importanta acestui aspect si ajung sa piarda clienti sau, mai rau, in faliment.

mistoPardoselile au fost dintotdeauna un element important in amenajarea spatiilor interioare, mai ales in domeniul HoReCa, unde putine oferte existente pe piata reusesc sa satisfaca cerintele investitorilor.

In ultimii ani, insa, si-a facut aparitia un curent indraznet si tot mai apreciat, cel al pardoselilor epoxidice. I-am rugat pe expertii de la Epoxy Studio sa ne enumere principalele beneficii ale pardoselilor decorative:

Ofera un raport avantajos intre investitie si beneficii

Realizate din rasina epoxidica, un material modern si versatil, aceste pardoseli salveaza timp si bani, aducand beneficii pe termen lung. Pot fi aplicate in numai cateva zile, peste diferite tipuri de suporturi. Materialele folosite trec cu brio testul timpului si le ofera rezistenta la trafic, uzura, umezeala, murdarie si chiar la razele UV. Curatarea si intretinerea lor pot fi facute usor, rapid si economic, cu produse speciale care le vor pastra aspectul initial si le vor prelungi durata de viata.biro

Posibilitatile de personalizare sunt nelimitate

Gama foarte larga de culori si texturi, precum si posibilitatea de a le folosi in combinatii cu materiale dintre cele mai diverse confera pardoselilor epoxidice un grad inalt de versatilitate. Fie ca sunt destinate hotelurilor, pensiunilor sau restaurantelor, modele se adapteaza oricarui spatiu. In culori uni, spatulate, cu autocolant, picturi sau insertii dintre cele mai creative, ele confera spatiilor interioare personalitate si vitalitate. Iar datorita tehnicilor folosite de specialistii Epoxy, podelele astfel create sunt unice și imposibil de reprodus.carturesti

Sunt pardoseli ecologice, ce protejeaza mediul si sanatatea omului

Pardoselile realizate din rasina epoxidica sunt prietenoase cu mediul inconjurator, avand cateva calitati specifice. Produsele utilizate de Epoxy Studio sunt pe baza de apa sau 100% solide si nu contin substante toxice sau solventi, fiind aliniate normelor europene. Componenta lor non-toxica a facut ca acestea sa fie folosite cu incredere chiar si in industriile alimentare si de sanatate. Mai mult decat atat, suprafata neteda, fara rosturi permite o curatare foarte eficienta, fapt ce ajuta la pastrarea unui mediu sanatos.

Pentru mai multe sfaturi de la expertii Horeca accesati catalogul Horeca.