Peste 380 de mii de mp gips-carton așteaptă să fie ofertați la început de 2019

În luna ianuarie 2019, cu ajutorul asistentei virtuale de vânzare la șantiere – VICTA, am identificat 405 șantiere care au nevoie de aproximativ 385.274 mp de gips-carton în următoarea perioadă.

Statisticile și cifrele sunt importante pentru a realiza strategii de vânzări cât mai eficiente, dar și pentru a stabili obiective de marketing măsurabile. Tocmai de aceea VICTA- asistenta virtuală de vânzare la șantiere, vă ajută prin doar câteva click-uri să identificați cele mai bune oportunități și să începeți cât mai repede procesul de ofertare pentru a vă garanta succesul în vânzare.

Potrivit informațiilor identificate de echipa de cercetare IBC Focus, majoritatea proiectelor pot fi încă ofertate, deoarece sunt în stadiul de “Înainte de execuție”. Iată cum arată evoluția celor 405 șantiere în funcție de stadiul lor actual:

Totodată, conform statisticlor realizate de asistenta de vânzări la șantiere, majoritatea proiectelor care au nevoie de gips-carton sunt realizate prin finanțare publică, ele fiind încadrate la domeniul “Construcțiilor sociale și comunitate”:

Cel mai specificat brand de gips-carton este Rigips, acesta fiind urmat de Siniat si Knauf . Este important de menționat și faptul că 75% din cota de piață rămâne nespecificată, conform graficului de mai jos:

Dacă dorești să știi ce cantitate de gips-carton este necesară la șantierele din 2019, VICTA – asistenta virtuală de vânzare la șantiere îți poate oferi din doar câteva click-uri cele mai relevante statistici din piață. Solicită acum un DEMO gratuit.