INEDIT: Hotel in crater – FOTO

Adesea numit cea de-a opta minune a lumii, Craterul Ngorongoro din Tanzania, in realitate o caldera imensa, formata in urma cu aproape 3 milioane de ani, este un loc care merita vazut, daca exista sansa sa ajungi in Tanzania.

Reporterii Business Insider au avut aceasta sansa, prilej cu care au vizitat si o ciudatenie aflata in acest crater, un hotel de lux. Imobilele in care se pot caza turistii la Ngorongoro Crater Lodge sunt inspirate de casele din pamant ale membrilor tribului Masai.

Interioarele, insa, sunt opulente, trandafirii fiind omniprezenti, petale fiind presarate pentru musafiri chiar si in cada. „E ca si cum Masaii se intalnesc cu Versailles-ul”. Poate cea mai reusita camera e chiar baia, care are dimensiunea unui dormitor.

Fiecare dintre turisti va avea ocazia sa viziteze tribul Masai si sa asiste la dansurile traditionale – acesta este numai unul dintre serviciile pe care le ofera hotelul. O noapte la Ngorongoro Crater Lodge costa 1.500 de dolari de persoana in plin sezon, in timp ce in afara acestuia pretul se injumatateste. Insa acest pret include si mancarea si bautura.

Turistii sunt intampinati cu sampanie si prosoape fierbinti, un rasfat bine venit dupa o zi fierbinte. Structurile care formeaza Ngorongoro Crater Lodge au fost construite in 1977. Exista 30 de camere, care se afla in trei locatii. Nu exista ora de cina; fiecare poate veni si pleca atunci cand doreste, fiind servit cu cea mai mare atentie. Insa clientii nu au voie sa se plimbe afara in timpul noptii, din cauza animalelor salbatice.

Desi decorul tine de anii ’20, in camera este si aparatura de ultima generatie.

Sursa
Add a Comment