Programul oficial al expozitiei GastroPan 2017 – motorul afacerilor de panificatie, cofetarie si HoReCa!

Mai puțin de 2 săptămâni ne despart de începutul celui mai așteptat eveniment al anului 2017 – expoziția GastroPan, expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, ospitalitate, ciocolaterie, gelaterie și cafea. Târgul de specialitate GastroPan se va desfășura în perioada 23-25 martie 2017, la Redal Expo, Sibiu, iar acesta va fi cea de-a 9-a ediție și prima la Sibiu. Evenimentul reprezintă punctul de întâlnire al operatorilor industriei de panificație, cofetărie și HoReCa cu furnizori de soluții și tehnologii profesionale pentru aceste industrii.

Toate cele 3 zile ale expoziţiei vor fi animate de diverse programe practice organizate la standuri de către furnizorii români şi străini, precum şi de un program bogat în demonstraţii şi concursuri. Concursurile GastroPan se vor desfăşura pe trei secţiuni şi nouă categorii competiţionale, având ca scop desemnarea celor mai buni profesionişti ai breslei, descoperirea de noi talente şi impunerea noilor tendinţe în rândul producătorilor şi al consumatorilor.

COMPLETATI ACEST TALON PENTRU ACCES GRATUIT IN CADRUL EVENIMENTULUI

Vă invităm să descoperiți programul complet al expoziției GastroPan 2017:

JOI – 23 MARTIE 10:00-18:00

10:00 – are loc Ceremonia Deschiderii Oficiale a expoziţiei – Sala3 – în prezenţa invitaţilor speciali, a vizitatorilor, a expozanţilor şi a presei. Pe parcursul zilei se desfăşoară concursurile secţiunii COFETĂRIE, în Sala1, în urma cărora va fi decernat trofeul Tortul Anului 2017.

VINERI – 24 MARTIE 10:00-18:00

Este ziua dedicată concursurilor de PANIFICA?IE-PATISERIE – Sala1 – unde veţi putea admira cele mai reuşite opere de artă realizate din aluat de pâine, sau produse de panificaţie şi patiserie. Cu această ocazie va fi decernat şi trofeul Pâinea Anului 2017. Demonstraţiile şi prezentările tehnologiilor continuă în standurile exopzanţilor.

SÂMBĂTĂ – 25 MARTIE 10:00-18:00

În ziua a treia a expoziţiei se vor desfăşura în Sala1 concursurie secţiunii GASTRONOMIE, unde veţi admira cele mai reuşite platouri culinare şi cele mai impresionante sculpturi în legume şi fructe, dar şi toate produsele de panificaţie şi cofetărie de la concursurile zilelor precedente. Expozanţii vă  aşteaptă în standurile lor cu demonstraţii, degustări şi oferte speciale.

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG ÎN PERIOADA 23-25 MARTIE LA REDAL EXPO, SIBIU

De ce să participi la GastroPan 2017?
• Pentru că este locul unde specialiştii, managerii şi antreprenorii au contact direct cu tehnologia de ultimă generaţie, trenduri actuale şi know-how-ul a 132 expozanţi din 24 de ţări.

• Pentru că reprezintă oportunitatea de a intra într-o comunitate de specialiști organizată în jurul acestui eveniment. Firmele care expun la GastroPan sunt producători și distribuitori de tehnologii, produse și servicii inovatoare, iar experții din domeniu vor fi, cu siguranță, prezenți printre noi.

• Pentru că soluțiile prezentate la GastroPan 2017 se adresează tuturor tipurilor de clienți, de la producătorii industriali la cei artizanali, iar oferta de produse prezentate de expozanți este concepută pentru a satisface chiar și cele mai inovatoare planuri.

Mai multe detalii despre expoziţia GASTROPAN 2017 găsiţi pe www.gastropan.ro, în revistele BRUTARUL şi GASTROMEDIA, sau contactând organizatorii la numărul 0732-575.556