Hotel Sheraton in Cluj?

Orasul Cluj Napoca poate fi al doilea oras din Romania, dupa Bucuresti, in care este prezent lantul hotelier Sheraton. Firma de constructii maghiara KESZ EPITO ES SZERELO ZRT SZEGED, ce are activitate si in Romania ia in considerare sa deschida un hotel sub marca Sheraton.sheraton2Cladirea situata pe Calea Turzii din Cluj Napoca este detinuta de Kesz dupa ce a fost cedata de firma Pelican. Initial destinatia imobilului a fost de cladiri de birouri, ulterior fiind transformata in spital universitar privat. Spitalul nu a fost finalizat, iar din lipsa de fonduri a fost cedata formei constructoare.
KeszCladirea este una existenta si ridicata intr-o proportie foarte mare. Proiectul prevede un corp de cladire dispus longitudinal cu doua niveluri de subsol si patru etaje si a trei corpuri ce ajung la 13 etaje dispuse transversal. Actuala cladire a suferit modificari pe parcursul ultimilor ani.

sheratoncj

Firma de proiectare CSIKOS TERV din Ungaria, a creat randari pentru un posibil hotel Sheraton. In trecut, proiectantii au colaborat cu Kesz si la un alt hotel Sheraton situat in Ungaria.sheraton1

Un reprezentant a proiectantului a mentionat ca s-au facut aceste randari pentru hotel iar beneficiarul va dezvolta acest proiect numai daca nu va primi o oferta mai buna de la o alta firma care ar dori sa achizitioneze cladirea. Pe de alta parte, cei de la Kesz au mentionat ca sunt in discutii cu cateva firme interesate de aceasta achizitie.

Specialistii in monitorizarea pietei constructiilor de la IBC Focus au verificat telefonic peste 100 de investitii Horeca, aflate in diferite stadii ale constructiei, doar in judetul Cluj. Pentru a oferta la aceste investitii Horeca, da click aici.