Cea mai inalta cladire moderna de birouri din centrul Bucurestiului va fi gata in aceasta vara

Unirii View, proiectul care va fi cea mai inalta cladire moderna de birouri din centrul Bucurestiului, prinde contur si are mari sanse sa fie finalizat in vara anului 2018.  Lucrarile de constructie avanseaza intr-un ritm sustinut, cladirea ajungand in prezent la etajul al 9-lea din  19 cate va avea in total. Pentru inceputul lunii ianuarie 2018 se estimeaza ca lucrarile vor avansa pana la etajul 11, ajungand la o inaltime de 45 de metri.

Cladirea va avea 19 etaje supraterane: parterul, 17 etaje pentru birouri si ultimul etaj tehnic, plus o parcare subterana generoasa impartita pe 3 niveluri si o suprafata inchiriabila de 17.500 mp. Cu o inaltime finala care va atinge 73 de metri, Unirii View va reprezenta si cea mai vizibila cladire din centrul Capitalei.

Antreprenorul acestui proiect grandios este clasat pe locul al 2-lea in Topul celor mai Puternici Antreprenori Generali din Romania, publicatie realizata de IBC Focus, ajunsa in acest an la editia a 8-a. 

In ultimii 2 ani, firma a avut in derulare 63 de proiecte la nivel national, majoritatea concentrate pe raza judetului Ilfov si in Capitala.

Acest proiect a fost publicat prima data pe Victa.ro (fosta platforma Raportul de Investitii mult imbunatatita) in februarie 2009. Autorizatia de construire pentru acest proiect a fost obtinuta in noiembrie 2015, iar constructia propriu-zisa a demarat in 2016.

Afla ce alte investitii HoReCa/office/retail se mai construiesc la nivel national. Completeaza formularul de mai jos: