Noutati de la STAR STONE: Dalele de pavaj modulare cu textura travertin – Arvore

Dalele de pavaj modulare cu textura travertin Arvore pot fi folosite atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, la placarea fatadelor, peretilor interiori si exteriori. De asemenea, dalele de pavaj sunt ideale pentru pardoseli, la pavarea curtilor sau a aleilor din gradini sau parcuri, terase, zone pietonale, de agrement, sau in jurul piscinei.

Decorarea cu aceste pavele, confera ambientelor dvs. eleganta, armonie si stil. Arvore, este un pavaj modular care contine 4 dimensiuni si 12 piese, pentru a putea contribui astfel la unicitatea spatiului dvs. Montarea pavajului pentru trafic pietonal se recomanda a fi facuta pe pat de nisip, iar pentru traficul auto obligatoriu lipit cu adeziv pe sapa de beton.

Informatii tehnice Arvore:


Dalele de pavaj modulare cu textura travertin – Arvore

Dalele de pavaj Arvore cu aspect de travertin sunt perfecte pentru a fi utilizate in zonele in care estetica are un cuvant greu de spus. Textura de travertin poate fi materializata in zeci de modele care pot captiva fantezia oricarui designer sau proprietar de casa. Puteti alege din spic, hexagon, diamant, mozaic, rectangular, cu venaturi orizontale “veincut” sau verticale “crosscut”, si multe alte modele interesante.

Culorile disponibile sunt: Smoke (alb galbui, culoarea untului), Beige (un crem, capucinoo), Alb sau Noche (nuanta de maro deschis).

Dalele de pavaj Arvore cu aspect de travertin ofera un spectru larg de finisaje cum ar fi: antichizat, daltuit, muchii drepte sau cioplite care reusesc sa imbine cu succes teme contemporane, moderne sau traditionale pentru a obtine rezultatele dorite. Toate aceste optiuni sunt perfecte pentru cei care doresc un aspect cu adevarat personalizat. Dalele de pavaj Arvore cu aspect de travertin necesita, de asemenea, eforturi de intretinere minime si costuri considerabil mai mici decat alte materiale de pavaj.

De ce sa alegeti produsele StarStone:

Descarca catalogul de produse Star Stone