CONFORT, SIGURANŢĂ, PRECIZIE: Sistemul Master Key ISEO – o cheie pentru fiecare și o singură cheie pentru toți!

ISEO vine în sprijinul profesioniştilor din sectorul medical, oferind cele mai sigure soluţii de securitate pentru orice tip de necesităţi. Echipa noastră de profesionişti ISEO oferă asistență gratuită pentru fiecare proiect, de la analizarea necesităților și de la evaluarea fezabilității, la obţinerea soluţiei finale, care conține soluțiile convenite, specificațiile relevante, inclusiv materiale necesare.

Securitatea în instituţiile medicale este o problemă deosebit de sensibilă și în continuă creştere, datorită importanței garantării nu numai a siguranței pacienților, vizitatorilor și personalului, ci și a securității produselor farmaceutice și a echipamentelor. Spitalele, casele de odihnă, clinicile, precum şi laboratoarele cuprind zone foarte extinse, ocupate de un număr mare de persoane cu nevoi, aptitudini și atitudini diferite. Tocmai de aceea, menținerea standardelor de servicii la un nivel superior şi în permanență în conformitate cu cerinţele legislaţiei în vigoare este esenţială. Gestionarea unui personal mare, protejarea echipamentelor scumpe şi delicate, în acelaşi timp cu reacția promptă la situații de urgență, reprezintă o mare responsabilitate, care necesită capacități organizatorice extraordinare.

ISEO propune sistemul Master Key – o cheie pentru fiecare şi o singură cheie pentru toţi!

Master Key este un set de cilindri instalați pe uși diferite, cu o caracteristică foarte specială: fiecare cilindru poate fi deschis cu o cheie specifică, dar și cu o cheie principală care funcționează cu toți cilindri. Scopul acestui sistem Master Key reduce numărul de chei necunoscute (cu o singură cheie în loc de multe) pentru a accesa mai multe uși și, de asemenea, permite accesul diferențiat al utilizatorilor. Extinderea unui sistem ISEO este uşor de realizat, tehnologia noastră de ultimă generaţie făcând posibilă extinderea sistemului, fără a înlocui cilindri existenți.

Iseo este un grup cu prezență internațională semnificativă, o alternativă a brandurilor deţinute de marile holdinguri financiare. O echipă de firme, cu management individual, arii de specializare, aptitudini antreprenoriale şi fabrici de producție, care lucrează împreună în sinergie, pentru a furniza clientului cele mai bune produse posibile și servicii de înaltă calitate.

Date de contact:
FERONERIA
+40 257 250 225
www.feroneria-iseo.ro
feroneria@iseo.com
fb.com/Feroneria
Adresa: Calea 6 Vânători, nr. 51-53, Arad

ISEO GROUP
+40 756 027 542
www.iseo.com
zero1-ro@iseo.com