Pompele de căldură Hisense – instalare ușoară și eficiență energetică ridicată

Pompele de căldură reprezintă o soluție de încălzire eficientă și în același timp cu un impact redus asupra mediului, destinate în special proiectelor rezidențiale. Datorită interesului sporit al beneficiarilor pentru acest segment, piața locală de specialitate pare că va urma un trend ascendent în perioada următoare. Drept dovadă, pompele de căldură sunt considerate deja o variantă ideală atât pentru proiecte noi sau renovări fiind ușor de instalat și asigurând beneficiarului un singur sistem pentru încălzire, răcire și apă caldă menajeră.

Care sunt criteriile de avut în vedere înaintea alegerii pompei de căldură?

  1. Suprafața casei
  2. Cum se va folosi pompa (încălzire, răcire, apă caldă menajeră)
  3. Materialul din care sunt făcuți pereții construcției
  4. Izolația
  5. Suprafața vitrate

Pentru rezultate și eficiență energetică alegeți sistemul Hisense

Sistemul Hisense de pompe de căldură aer-apa absoarbe energia din atmosferă, consumând mai puțină energie electrică pentru a genera energia termică. Fiind ușor de instalat atât într-o clădire nouă cât și în cazul unei renovări, soluția propune beneficiarilor un sistem cu o eficiență ridicată, ce reduce consumul de energie și emisiile CO2. Mai mult decât atât, pompele pot funcționa împreună cu o sursă tradițională de încălzire (gaze).

Pompa de căldură de la Hisense folosește un compresor de vapori, care oferă un raport de compresie mai mare, o alimentare mai ușoară cu ulei și un nivel mai scăzut de zgomot. Sistemul de injecție cu vapori și tehnica inverterului fără trepte îmbunătățesc sistemul ciclului de refrigerare. Eficiența crescută a fluxului de agent frigorific prin injectarea de vapori mărește substanțial capacitatea de încălzire.

Pompele de căldură colectează energia din aer și de aceea produc mai putin CO2:
• Cu 66% mai puțin comparativ cu încălzirea electrică
• Cu 50% mai putin comparative cu încălzirea cu ulei
• Cu 30% mai putin comparativ cu încălzirea cu gaz

De asemenea, în comparație cu modurile tradiționale de încălzire sau cu panouri solare, pompele de cădură pot reduce considerabil costurile.

Seria HI-AquaSmart Hisense este echipată cu o pompă tip DC (inverter) care reduce consumul de energie.

Unitatea exterioara HI-AquaSmart 14kw poate menține aceeași capacitate nominală chiar și la -15°C fără încălzire auxiliară, iar unitatea exterioară de 16kw poate menține aceeași capacitate nominală chiar și la -20°C fără încălzire auxiliară.

Important de menționat este și faptul că sistemul Hi-AquaSmart poate funcționa împreună cu centrala termică pe gaze sau cu panourile solare. În cazul unor avarii la rețeua de gaze, acest sistem poate asigura sistemul de încălzire.

Pompele de căldură sunt întotdeauna recomandate pentru montaj cu încălzire prin pardoseală, pentru a avea astfel eficiență maximă.

Specialiștii MIT Clima recomandă ca mentenanța să se facă din doi în doi ani.

Despre MIT Clima
Cu o activitate de nouă ani pe piață, MIT Clima a adus începând cu luna aprilie 2019 brandul de climatizare Hisense și în România, devenind astfel reprezentantul unic pe piața locală.

MIT Clima are unul dintre cele mai complete stocuri de produse și cea mai eficientă livrare din România, prin intermediul celor peste 100 de parteneri care acoperă toată țara. De asemenea, oferă clienților o garanție extinsă de până la 5 ani pentru toate produsele, în condițiile montării cu partenerii săi.

Pe lângă brandul Hisense, compania mai are în portofoliu alte două mărci puternice, cu notorietate pe piața din România – Mitsubishi Electric și Climaveneta.

Mai multe detalii pe www.hisense-climatizare.ro

Pentru mai multe detalii privind sistemul Hisense și serviciile MIT Clima vă invităm să completați formularul de mai jos.