Mobilierul din material acrilic: un concurent periculos pentru mobilierul HoReCa din lemn sau metal

Spatiile HoReCa sunt locurile in care un plus de creativitate poate face o mare diferenta. Asa ca poate a venit momentul sa incerci ceva nou in hotelul, restaurantul, cafeneaua sau barul tau! Sa iesi din tipare si sa alegi altceva. Mobilierul din materiale precum lemnul sau metalul este de impact doar daca are designul potivit. Dar daca vrei sa iesi din conventional, iti poti surprinde oaspetii/clientii cu ceva mai putin familiar, dar memorabil: mobilier din material acrilic.

Cum ar arata receptia ta cu un mobilier futurist sau sala ta de conferinte cu o masa care sta in echilibru fara picioare? Parla Ersah are solutii pentru orice spatiu HoReCa. Iar daca mobilierul din material acrilic nu e ceea ce cauti, vei gasi designuri pe placul tau si din lemn sau metal.

Parla Ersah a mobilat numeroase locatii HoReCa atat din tara cat si din strainatate si ofera solutii complete pentru amenajarea cafenelelor, restaurantelor, cluburilor, barurilor, birourilor, hotelurilor etc.  Portofoliul Parla cuprinde o gama larga de: scaune din lemn, scaune din metal, canapele, blaturi pentru masa, mese, suporturi pentru mese, mobilier complet pentru camere hotel, mobilier pentru cafenele, mobilier pentru restaurante, mobilier pentru proiecte comerciale.

Descopera produsele PARLA ERSAH pe Arhispec!