Greenwall-ul: cel mai nou trend in „inverzirea” hotelurilor, spatiilor office si zonelor comerciale

Utilizarea peretilor cu verdeata artificiala („greenwalls”) castiga din ce in ce mai mult teren in randul optiunilor de decorarea a diferitelor spatii, fie ele de acasa, din zonele comerciale, de birouri, hoteluri sau sali de spectacole. Popularitatea lor este in primul rand consecinta nevoii si dorintei generale de reducere a timpului si resurselor necesare montajului si intretinerii variantelor naturale de „greenwall”.

Alege „inverzirea” cu plante artificiale a spatiului tau!

Cand vine vorba de colturi cu luminozitate scazuta, de zone cu probleme de umiditate, de decoratiuni la inaltime sau de lipsa personalului calificat pentru intretinere, exista  intotdeauna posibilitatea de a opta pentru o „inverzire” cu plante artificiale. Se poate alege dintr-o gama variata de modele, de la panouri cu un singur tip de planta, la gradini verticale complexe, cu plante si flori de diferite dimensiuni, forme si nuante. Cu un aspect aproape identic cu cel natural, cu o rezistenta indelungata indiferent de conditiile de mediu si fara necesitatea unei ingrijiri periodice, peretii cu verdeata artificiala reusesc sa tina pasul cu imaginatia bogata a designerilor actuali, creand in cele din urma un impact vizual pozitiv.

Puteti vizualiza modelele de „greenwall” artificial comercializate de VesnicVerde Shop pe www.vesnicverde.ro, alaturi de alte solutii inteligente de amenajare, decorare si delimitare a spatiilor cu plante si garduri vii artificiale, plase de mascare, gazon artificial sau gabioane decorative.

Descopera produse vesnic verzi pe vesnicverde.ro!

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta de pret: