Salvarea hotelierilor: investitiile in statiunile balneare

2013 a fost anul marilor investiții în stațiunile balneare, investitorii privați investind în sector peste 150 milioane de euro, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, președintele Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Nicu Rădulescu.

“Investițiile au fost făcute fără sprijin din partea statului, fără nicio facilitate, nici măcar scutirea de taxe locale. Considerăm că acest trend demonstrează valoarea acestui segment, care ar merita mai multă atenție din partea tuturor factorilor implicați. Aceste investiții au dus la creșterea numărul de turiști, care au apreciat creșterea standardelor infrastructurii și a calității serviciilor.

Sunt multe hoteluri, majoritatea de 3 stele, chiar și de 4 stele, care oferă servicii diversificate, pe lângă procedurile de tratament pentru diferite boli (reumatice, digestive, respiratorii, dermatice), ca și pentru relaxare, antistres sau tonifiere, în cadrul departamentelor de wellness amenajate în ultimii ani în multe hoteluri. Astfel de unități se găsesc la Sovata, Tușnad, Govora, Băile Felix, Vatra Dornei, Călimănești-Căciulata, Covasna, Geoagiu-Băi’, a spus președintele OPTBR

Sa iti construiesti o pensiune sau un hotel in zona statiunilor balneara poate reprezenta o buna afacere.

Unde si cine mai construieste in prezent hoteluri si pensiuni? Hotelinvest te ajuta cu informatii de prima mana.