Unde e Hotelul lui Mos Craciun?

In curand este Ajunul Craciunului si toata lumea il asteapta pe Mos Craciun. Este probabil cea mai frumoasa perioada a anului, si cu totii vrem sa daruim si sa fim fericiti, sa facem cadouri si sa fim bucurosi. Si cu totii ne dorim un Craciun fericit. Dar nu toti stim ca satul lui Mos Craciun chiar exista si este denumit Rovaniemi, si este localizat undeva in Finlanda. Si din moment ce vorbim despre design si despre arhitectura ar trebui sa stiti de asemenea ca aici, in Rovaniemi, exista un hotel foarte special denumit Hotelul lui Mos Craciun.

Bineinteles ca acest hotel este plin de decoratii de Craciun si este vopsit si decorat in culorile traditionale pe care Mos Craciun le poarta in fiecare iarna, si anume rosu si alb. Exista foarte multe camere care te primesc acolo si exista chiar si un apartament al lui Mos Craciun, unde poti sa te simti la fel ca barbatul acela batran cu barba alba care imparte cadouri tuturor.
Design-ul este unul simplu si demonstreaza bunul-gust, facandu-te sa te simti bine-venit si fericit, atmosfera fiind una placuta. Hotelul este locul de cazare perfect pentru persoanele care isi doresc sa viziteze satul lui Mos Craciun si vor sa simta faimoasa noapte polara pe pielea lor.

In ceea ce priveste pretul pe care trebuie sa il achitati pentru a petrece o noapte in acest hotel, va informam ca acestea sunt destul de accesibile, mai ales daca faceti rezervare din timp. Mai scump si mai dificil este insa transportul pana in Finlanda. Noi spunem insa ca merita sa petreceti cateva zile de neuitat in hotelul lui Mos Craciun pentru a va bucura de seara magica a Nasterii Mantuitorului.

Apartamentul prezidential costa mai mult, insa merita, intrucat dispune de toate facilitatile posibile. Si te vei simti clar ca un Mos Craciun autentic.
Sunt si ceva lucruri de vizitat in satucul lui Mos Craciun, intrucat amenajarile si decoratiunile de Craciun sunt incredibile. Lumina, caldura, bucuria, magia sunt cuvintele care guverneaza o seara in lumea lui Mos Craciun.

Sursa
Add a Comment