Investitii de 436.18 milioane de RON pentru sali de sport in luna mai

In luna mai, la nivel national, cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere VICTA au fost identificate 69 de santiere de tip sali de sport, a caror valoare cumulata este de 436.18 milioane de RON.

Top 6 judete ca si numar de proiecte identificate sunt: Suceava, Botosani, Bacau – 5; Cluj, Brasov, Olt – 4. Suprafata totala a santierelor este de 123587 mp.

Printre cele mai mari lucrari pentru care se cauta proiectanti si antreprenori se numara:

  • Sala de sport scolara P+1E cu tribuna de 102 locuri. Constructia salii de sport cuprinde doua volume jumelate structural: hala salii avand dimensiunile in plan de 29.16m x 35.76m; 5 travei de 7,0m ; Functiuni: Principale – sport, sala handbal cu tribuna de 100 locuri; Secundare – vestiare schimb; Conexe – circulatii, grupuri sanitare, spatii tehnice; centrala termica P.
  • Modernizarea infrastructurii educationale – Scoala Gimnaziala Mihail Andrei si Sala de sport P. Solutia de arhitectura propune interventii de recompartimentare şi extindere la nivelul planimetriei. Din punct de vedere al solutiei de arhitectura cladirea se caracterizeaza prin: O scoală gimnaziala, sala de sport, teren de sport.
  • Complex sportiv: sala de sport multifunctionala P, bazin de inot P si pista cu obstacole. Investitia prevede realizarea unui complex sportiv care sa cuprinda sala de sport multifunctionala si un bazin de inot si pista cu obstacole tip CISM, asigurare utilitati si amenajari exterioare. Sala de sport va avea: spatii de joc multiple conform normelor specifice pentru terenuri minifotbal, handbal, teren tenis de camp, teren de volei, teren baschet, spatii rezerve si antrenori – 16 persoane, tribune pentru spectatori cu 50 de locuri, sala de forta 20 persoane, sala de tenis de masa si biliard, sala pista de bowling, birou administrativ, cabinet medical si psihologic, grupuri sanitare, vestiare, spatiu tehnic, alei de acces.

Acestea sunt doar 3 din cele 69  de investitii care in prezent asteapta oferte pentru proiectare tehnica si antrepriza. Nu rata posibilitatea de a oferta toate aceste santiere. Solicita un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.