Investitia in agrement inseamna profit pe termen lung la nivel national

În data de 6 aprilie, peste 70 de investitori, specialiști și lideri internaționali în industria agrementului au participat la Conferința Națională Aquatica Experience, aflată la cea de-a treia ediție și organizată la Therme București, partener strategic al evenimentului. Într-un cadru inspirațional, înconjurați de saune, piscine speciale și apele termale ale centrului gazdă, participanții au fost provocați să discute despre direcții strategice coerente și bune practici la nivel local și global pentru turism și agrement acvatic.

Cu tema „Valoarea investiției în agrement”, conferința a beneficiat de prezența Secretarului de Stat în Ministerul Turismului partener susținător în acest proiect vizionardl. Tomoiagă, care a punctat oportunitățile existente în România, faptul că strategia la nivel național este necesară și în lucru, confirmând deschiderea ministerului către aprofundarea unui parteneriat public-privat în acest sens.

Setăm standardele și orientăm investitorii atrași de oportunitatea acestei piețe către proiecte valoroase cu impact la nivel internațional, proiecte ce vor pune România pe harta industriei de agrement, cel puțin la nivel european, a punctat și Daniela Marișcu, fondator al brandului Aquatica Experience și al evenimentului de față.

Pentru că distracția oamenilor înseamnă o nouă afacere în această industrie, invitați precum Yael Coifman – fondator Leisure Development Partners, Elvira Călugărițoiu – Operations Manager Therme sau Paul Mărășoiu – CEO Peacock Hotels au oferit lecții valoroase pentru a crește strategic piața locală: a înțelege specificul local, deși ești concurent într-o piață globală și cu ritm rapid de schimbare, a lua în calcul faptul că agrement înseamnă timp petrecut cu familia și prietenii, a dezvolta relații solide cu autoritățile locale, a avea o strategie pe cel puțin 10-15 ani și o viziune care înseamnă a aduce mereu ceva nou sau diferit pentru oaspeții tăi.

Printre exemplele de bune practici care au fost prezentate în cadrul conferinței s-au numărat și proiectul Aqua Park Băile Figa, dezvoltat de primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, dar și numeroasele proiecte dezvoltate de Polin Waterparks atât în România, cât și în peste alte 100 de țări din lume. De altfel, parte din parteneriatul Aquatica Experience, Polin Waterparks sunt creatori premiați de modele unice de tobogane acvatice, susținând prin experiență și cunoașterea extensivă a industriei, dezvoltarea unor proiecte de agrement personalizate, incluzând acvarii publice, aqua parks sau grădini zoologice. Reprezentatul Polin, Erol Ozdemir, a punctat importanța personalizării experiențelor în funcție de contextul socio-cultural, oferind numeroase exemple și studii de caz în cadrul conferinței.

La granița dintre tehnologie, inovație și tendințe globale adaptate local, turismul și industria de agrement din România se află într-un punct important de dezvoltare, oferind oportunități de creștere pe termen lung. Aceasta este valoarea investiției în agrement.

Așadar, să construim viitorul agrementului în România!

Eveniment susținut de Ministerul Turismului România.

Parteneri : IAAPA, Polin Waterparks, Therme Bucuresti

Sponsori: N O V E L T Y, Aqua Azur, LDP, Bistriteanul, Elite Business Women, IBC Focus

Despre Aquatica Experience

Aquatica Experience inseamna leadership in dezvoltarea de proiecte creative, eficiente si profitabile in industria agrementului, fiind specializati in parcuri de distractii, aqua parks si zone de divertisment pentru facilitati turistice. Ghidati de excelenta si profesionalism, transformam viziunea clientului intr-un concept functional de succes.

Cu peste 10 ani de experienta in industrie si un portofoliu variat si premiat international, parteneriatul nostru ofera inovatie in design, cele mai stricte proceduri de siguranta si o evolutie constanta in segmentul global de agrement. Planificam, dezvoltam si implementam proiecte custom de relaxare, oferind servicii integrate de creatie, executie si consultanta.

Despre Therme București

Situat în zona de nord a capitalei, Therme București, cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment, este deschis 12 luni pe an. Vacanța începe la 10 minute de oraș, în orice zi a săptămânii. Aici, temperatura apei este întotdeauna de 33 de grade Celsius, iar temperatura aerului este de 29-30 de grade Celsius. Iar pentru ca natura să se întâlnească cu omul în cel mai plăcut cadru, la Therme București am creat cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, printre care 1400 de palmieri și alte specii unicat. Facilitățile de distracție sunt complet noi în România, transformând Therme București în locul ideal de relaxare și entertainment pentru întreaga familie.

Persoana de contact

Daniela Marișcu – Fondator Aquatica Experience

0723359359 | www.aquaticaexperience.ro