37 de noi investitii hoteliere anuntate in ultimile 7 zile + cele mai importante stiri ale saptamanii

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

IBC Focus a identificat 37 de noi investitii in unitati de cazare anuntate. Vrei sa le ofertezi sau sa le propui dotar HoReCa? Click aici

Mai jos gasiti si cele mai importante stiri ale saptamanii, pe scurt:

stirile saptamanii

Orhideea Spa, cel mai mareĀ centru spaĀ dinĀ Bucuresti, anunta o crestere cu 20% a numarului de clienti, adica 4.500 de oaspeti pe luna.

Litoralul romanescĀ va inregistra o crestere de 15-20% in 2014 comparativ cu anul precedent,Ā turistiiĀ optand cu predilectie pentru hotelurile de 3 stele, spun operatorii in turism.

Plaja din Mangalia, lunga de 4 km, are doar 2 salvamari.

Lantul hotelierĀ AccorĀ isi extinde prezenta peĀ piata romanescaĀ prin deschiderea in toamna a unuiĀ hotelĀ Mercure inĀ centrul Bucurestiului – datele de contact ale investitorului si constructorului sunt disponibile in baza de date IBC Focus.

Castelul BranĀ a adus in anul 2013 unĀ profitĀ de 6,345 milioane de lei, adica 1,42 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.

Jucatoarea de tenisĀ Simona Halep, finalista la utlima editie aĀ Roland Garros, va fiĀ ambasador al turismului romanesc si se alatura altor nume celebre: Ā Nadia Comaneci,Ā Maia Morgenstern,Ā Dinu Sararu,Ā Dumitru Prunariu,Ā Dan Puric,Ā Ilie Nastase,Ā Oana Pellea,Ā Elisabeta Lipa,Ā Ovidiu LipanĀ siĀ Helmuth DuckadamĀ au primitĀ pasapoarte diplomatice, fiind desemnati “ambasadori ai turismului romanesc”, potrivit antena3.ro siĀ http://turism.bzi.ro/

 

[google-translator]