37 de noi investitii hoteliere anuntate in ultimile 7 zile + cele mai importante stiri ale saptamanii

IBC Focus a identificat 37 de noi investitii in unitati de cazare anuntate. Vrei sa le ofertezi sau sa le propui dotar HoReCa? Click aici

Mai jos gasiti si cele mai importante stiri ale saptamanii, pe scurt:

stirile saptamanii

Orhideea Spa, cel mai mare centru spa din Bucuresti, anunta o crestere cu 20% a numarului de clienti, adica 4.500 de oaspeti pe luna.

Litoralul romanesc va inregistra o crestere de 15-20% in 2014 comparativ cu anul precedent, turistii optand cu predilectie pentru hotelurile de 3 stele, spun operatorii in turism.

Plaja din Mangalia, lunga de 4 km, are doar 2 salvamari.

Lantul hotelier Accor isi extinde prezenta pe piata romanesca prin deschiderea in toamna a unui hotel Mercure in centrul Bucurestiului – datele de contact ale investitorului si constructorului sunt disponibile in baza de date IBC Focus.

Castelul Bran a adus in anul 2013 un profit de 6,345 milioane de lei, adica 1,42 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la utlima editie a Roland Garros, va fi ambasador al turismului romanesc si se alatura altor nume celebre:  Nadia Comaneci, Maia Morgenstern, Dinu Sararu, Dumitru Prunariu, Dan Puric, Ilie Nastase, Oana Pellea, Elisabeta Lipa, Ovidiu Lipan si Helmuth Duckadam au primit pasapoarte diplomatice, fiind desemnati „ambasadori ai turismului romanesc”, potrivit antena3.ro si http://turism.bzi.ro/