Fotolii si scaune pentru cinematografe, sali de teatru sau scoli, pentru oameni cu scaun la cap. De la Eurodidactica

Am ajuns la o mare performanță în comunicare, când ne înțelegem din juma de cuvinte și acelea folosite în fraze lungi, elaborate, de genul: care-i dead-line-ul, targhet-ul,  item-ul? Din când în când mai simplificăm exprimarea, o coborâm pe pământ, la firul ierbii (se întâmplă s-o practicăm fix cu cei care s-au născut cu ochii în gadget-uri și cărora, în consecință, le este foarte accesibilă), apelând la înțelepciunea populară.

După ce i-am ținut o prelegere de bună purtare fiului meu, în urma unui schimb de păreri și de pumni pe care a avut-o cu un coleg de clasă, am rezumat sintetizator:  Nu vrei să fii și tu cu puțin scaun la cap?  Cu ce?– imi intoarce intrebarea – Adica, unde pui scaunul, la cap? Explicațiile au deviat fulgerător, pentru că fondul problemei nu mai era de interes, rămăsese doar forma: de ce se zice scaun la cap și nu  om cu fotoliu/ canapea/ banchetă/ bancă/ scrânciob la cap,  înșiruindu-mi toate obiectele-suport pe care stă omul, ca tot omul, în diverse tipuri de activități.

Nu știu cât a priceput el din ce am vrut eu să-i spun, dar un câștig de cauză tot am avut: am înțeles și eu că un om cu scaun la cap se gândește bine înainte de a-și lua unul, că acesta trebuie să fie comod, ergonomic, ajustabil, ca să nu-ți obosească spinarea sau să-ți armoțească genunchii, să fie ca pentru un  om cu greutate

Eurodidactica oferă de 10 ani cea mai extinsă gamă de fotolii și scaune pentru sălile de cinema, teatru, săli de clasă, aule universitare, săli de conferințe, birouri sau săli de așteptare!