Casa cu susul in jos: un proiect unic realizat cu solutii personalizate

„Casa Toppels – Totul pe dos !” este un important punct de atractie din Germania, fiindca este, literalmente, o casa construita cu susul in jos.

Proiectul, realizat de Andreas Haken (responsabil proiect) este un mix intre o opera de arta, muzeu si marc de distractii aflat in apropiere de satul Wertheim. Iluziile optice continua si in interior, vizitatorii avand impresia ca pasesc pe tavan. Aceasta casa este speciala datorita atentiei pentru detalii cu care a fost realizata, contructia ei necesitand solutii personalizate pentru tot felul de lucruri de altfel simple, cum ar fi, de exemplu, montajul ferestrelor de mansarda cu capul in jos.

Ferestrele nu stau pe acoperis si ar fi cazut cu usurinta daca nu erau mai multe maini ajutatoare care sa le apese pe scandurile acoperisului. Prin urmare, unghiuri suplimentare au fost montate, iar ferestrele au fost fixate cu suruburi foarte lungi in acoperis. Pentru acest montaj dificil s-a decis asupra ferestrelor de mansarda marca ROTO* (compania nu mai produce in prezent ferestre de mansarda, dar ofera solutii premium in domeniul feroneriei pentru ferestre si usi). Acestea au fost alegerea evidenta datorita montajului simplu si sigur, dar si datorita flexibilitatii: Roto a produs rame speciale de etansare pentru acest proiect unic.

Chiar daca nu mai produce in prezent┬á┬áferestre de mansarda,┬áROTO ofera solutii premium in domeniul feroneriei – de la cele mai simple sisteme de inchidere, pana la cele mai complexe.┬á

Roto ofera tehnologie de varf pentru mai mult confort in fiecare casa: feronerie pentru ferestre si usi, accesorii (broaste, manere, sisteme de prag ). Produsele Roto sunt recunoscute pentru eficienta energetica pe care o asigura, usurinta de manevrare dar si rezistenta sporite.

Solicita o oferta de pret sau mai multe informatii despre sistemele de inchidere de la ROTO: