Fa-ti oaspetii hotelului tau sa se simta in siguranta folosind seifurile pentru laptop cu inchizatoare electronica

Fiecare proprietar de hotel sau pensiune trebuie sa acorde o mare atentie nevoilor turistilor. Confortul si siguranta acestora trebuie sa fie pe primul loc pe toata perioada sejurului, iar atentia la detalii ajuta la cresterea nivelului satisfactiei acestora.

seifSe intampla adesea ca oaspetii sa fie dezamagiti si sa se planga de serviciile hotelului sau chiar sa ajunga in situatia in care reclama disparitia bunurilor personale. De exemplu, laptop-ul reprezinta unul dintre acele bunuri de care unii dintre noi nu se pot dezlipi nici in concediu. Pe langa valoarea materiala a acestuia, pot exista diferite documente sau fisiere fara de care nu ne permitem sa ramanem.

In acest caz, cum ne putem lua masuri de siguranta pentru un concediu fara griji? E necesar sa instalam un program software antifurt? Sau sa avem grija de fiecare data cand iesim pe terasa hotelului sa nu ne uitam laptop-ul? Poate chiar sa il ascundem in bagaj sub stiva de haine cand parasim incinta hotelului?

Protectia bunurilor nu este doar o optiune, ci e impusa de lege. Potrivit legislatiei din Romania, proprietarii unitatilor in cadrul carora se afla bunuri si valori au obligatia de a adopta masurile necesare asigurarii protectiei vietii, integritatii persoanelor si sigurantei valorilor. Nu toti investitorii hotelieri acorda atentie sigurantei oaspetilor, fie din lipsa de informare, fie datorita bugetului redus pe care il acorda acestui segment. Ei trebuie sa stie ca siguranta oaspetilor conteaza enorm, iar un seif pentru laptop cu inchizatoare electronica aduce un plus afacerii.

Gratie tehnologiilor tot mai avansate, seifurile si dulapurile pentru bunuri valorice sunt disponibile in principal cu trei modele de incuietori ÔÇö electronice, cu amprenta, cu cifru sau mecanice.

Specialistii in domeniul securitati bunurilor le recomanda investitorilor hotelieri sa doteze camerele oaspetilor cu seifuri pentru laptop cu inchizatoare electronica deoarece acestea au numeroase beneficii:

  1. In primul rand, specialistii de la seifurile.ro mentioneaza faptul ca un seif cu inchizatoare electronica este sigur si eficient. Este sigur pentru ca indeplineste anumite standarde si este supus unor teste care ii stabilesc gradul de siguranta pe care il ofera si este eficient pentru ca nu poate fi deschis de persoane neautorizate, daca nu se stie combinatia de cifre. Daca in cazul seifurilor cu cheie, hotii pot descoperi sau fura cheia de la proprietar, in cazul seifurilor electronice este aproape imposibil de detectat cifrul.

Domnul Stefan Baroga de la seifurile.ro mentioneaza ca unul din motivele principale pentru care se ia decizia achizitionarii seifurilor pentru laptop cu inchidere electronica este determinat de siguranta pe care investitorii hotelieri pot sa o ofere oamenilor de afaceri, care au posibilitatea sa isi lase laptopurile sau lucrurile de valoare intr-un spatiu sigur.

  1. Pe de alta parte, specialistii in securitate de la Tenco Triada le recomanda beneficiarilor hotelieri sa isi doteze camerele cu seifuri pentru laptopuri cu inchizatoare electronica deoarece, pe langa securitatea oferita oaspetilor, acestea constribuie si la clasificarea hotelurilor in functie de stele. De asemenea, exista optiuni care pot fi adaugate in plus la aceste seifuri: rezistenta la temperaturi mari sau incendii, lumina din interior sau chiar posibilitatea introducerii unei prize pentru ca laptopurile sa se incarce in perioada in care sunt depozitate. Mai mult, exista un cod master care permite beneficiarului sa schimbe codul de acces pentru oaspetii urmatori care isi vor depozita bunurile valorice.
  1. Nu in ultimul rand, in acest seif pentru camere de hotel se mai pot depozita si alte lucruri de valoare pe care dorim sa le lasam sub supraveghere cat timp parasim incaperea, cum ar fi: acte, documente sau bijuterii. Asadar, eficienta, durabilitatea si protectia sunt calitati de care investitorii hotelieri trebuie sa tina cont atunci cand vor sa achizitioneze un seif pentru laptop cu inchidere electronica.

Daca vrei sa ai cele mai bune dotari pentru hotelul tau si sa primesti sfaturi de la specialisti in domeniul produselor si serviciilor Horeca, click aici pentru catalogul Horeca

Articol scris de Alina Muresan in colaborare cu specialistii seifurile.ro si Tenco Triada.