MATERIALELE EQUITONE sunt proiectate de arhitecți pentru arhitecți

Studiu de caz: Clădire de apartamente, Temse, Belgia

Clădirea este dipsusă pe 10 etaje, combină unitate și diversitate, iar conceptul a fost realizat în așa fel încât aproape fiecare apartament să beneficieze de o logie și vedere spre râu. Spațiile de locuit cu orientare liberă, neobstrucționată, spre sud și cu vedere spre apă au reprezentat atât o provocare pentru arhitecți, cât și un stil de viață dorit de beneficiari. Clădirea de apartamente Muretto a fost proiectată de architecții belgieni John Bontinck, Sint-Denijs-Westrem, Bontinck Architecture & Engineering cu vedere spre râul Schelde.

Soluția propusă de EQUITONE

Proiectul situat în Temse, Belgia, este placat în întregime cu paneluri de culoare albă din fibrociment EQUITONE [tectiva]. Ferestrele și panelurile din fibrociment adiacente au aceeași înălțime și, cu câteva excepții, și aceeași lățime.Repetarea unor elemente identice sau similare, precum și alternanța panelurilor și a ferestrelor oferă clădirii o notă dinamică. Această impresie este accentuată și de aspectul sculptural al logiei.

Solicitați catalogul de produse EQUITONE

Prin ce se remarcă panelurile EQUITONE [tectiva]?

EQUITONE [tectiva] este un material pentru faţade ventilate, colorat în masă, cu o suprafață periată, caracterizată de linii fine de șlefuire longitudinală, cu diferențe subtile, naturale, specifice aspectului intrinsec al materialului.

Fiecare panel EQUITONE [tectiva] este unic, exprimând textura naturală, interioară a fibrocimentului. Materialul se fabrică în paneluri de mari dimensiuni de 3.05 m x 1.22 m şi poate fi transformat în orice dimensiune sau formă, folosind echipamente standard atât în atelier, cât și pe şantier. Oricare ar fi opţiunile de design de faţadă care se doresc a fi explorate, prin natura culorii sale autentice, EQUITONE [tectiva] garantează detalii clare și un aspect monolitic.

Solicitați o mostră EQUITONE [tectiva]

FAȚADELE EQUITONE ÎMBRACĂ PROIECTE DE REFERINȚĂ DIN ÎNTREAGA LUME

Compania belgiană Eternit care deține brandul Equitone produce paneluri din fibrociment de înaltă densitate pentru fațade ventilate de peste un secol. Arhitecții și dezvoltatorii din toată lumea apreciază materialele Equitone, acest fapt fiind susținut de un bogat portofoliu de clădiri amenajate cu panelurile din fibrociment Equitone.

Solicitați catalogul de proiecte realizate cu panelurile Equitone în România