ROCA: Sfaturi pentru alegerea bateriilor dumneavoastră

Tehnologia evoluează constant pentru a oferi produse cu performanțe mai bune, eficiență energetică sporită și o natură mai sustenabilă. Descoperiți mai jos unii dintre factorii pe care trebuie să-i luați în considerare atunci când vă înlocuiți bateriile cu cele mai mari beneficii pe care le puteți găsi pe piață, în prezent.

SUSTENABILITATE

Adeseori, utilizăm lavoarul și nu aveam nevoie de apă caldă. În noua generație de baterii Cold Start, deschiderea frontală este rezervată apei reci, astfel evitând pornirea neintenționată a boilerului, fără irosirea energiei sau emiterea gazelor poluante în atmosferă.

ECONOMII

Nu avem nevoie de întregul debit de apă atunci când ne spălăm mâinile sau dinții. De aceea, limitatoarele de debit integrate în bateriile Roca reduc volumul de apă fără a diminua nivelul de confort.

TEMPERATURA ÎN DOAR CÂTEVA SECUNDE

Doar trei secunde. Doar un moment și iată, veți avea temperatura perfectăBateriile termostatice Roca au două elemente de control, unul pentru a determina temperatura și altul pentru a regla debitul, livrând apă instantaneu fără a depăși automat 38º.

SIGURANȚĂ COMPLETĂ

Uitați de accidente. Bateriile termostatice Roca încorporează tehnologia Seif Touch care evită supraîncălzirea corpurilor. Astfel, vă veți asigura că nimeni nu se arde atunci când atinge metalul.

DESIGN INTEGRAT

Dacă sunteți determinat să realizați un design interior inovator sau pur și simplu doriți să renovați baia, puteți alegeți bateriile încorporate. Mulțumită RocaBox, corpul bateriilor rămâne ascuns în spatele peretelui, reducând spațiul ocupat de baterii și asigurând un design elegant și minimalist.