ERA Park anunță reluarea lucrărilor de extindere și parteneriat cu IKEA pentru construcția unui magazin la Iași

ERA Park a făcut un anunț oficial pe platforma Facebook, confirmând reluarea lucrărilor de extindere a complexului comercial. Într-un ante-contract semnat cu gigantul suedez IKEA, s-a stabilit că acesta va plăti 4,2 milioane de euro pentru o suprafață de 5,2 hectare de teren în proximitatea Brico Depot, având în plan construirea unui magazin de amploare.

Prezentându-și angajamentul față de experiența de shopping îmbunătățită pentru clienți, ERA Park a demarat deja transformările. Temporar, unele magazine au fost relocate în galeria centrală pentru a facilita lucrările și pentru a asigura o navigare mai ușoară în viitor.

Noutatea majoră constă în crearea unei noi căi de acces, alături de extinderea facilităților de parcare, cu 1.000 de locuri disponibile. Acest aspect va contribui la menținerea unui nivel înalt de confort și accesibilitate pentru vizitatorii centrului comercial.

În baza celei mai recente autorizații obținute, ERA Park va avea o suprafață construită de aproximativ 95.000 mp și o suprafață desfășurată de aproape 125.000 mp. În cadrul modificărilor aduse proiectului, locurile de parcare și caracteristicile exterioare sunt ajustate pentru a se potrivi noilor planuri. De asemenea, compartimentările interioare și soluțiile tehnice sunt adaptate la aceste schimbări.

Așadar, odată cu aceste evoluții semnificative, ERA Park își consolidează poziția în peisajul comercial, aducând inovație și facilități suplimentare pentru clienții săi, în parteneriatul strâns cu IKEA reprezentând un pas important în direcția acestor transformări impresionante.

Pentru informații actualizate și detalii specifice despre proiectele curente de reabilitare și extindere ale spațiilor comerciale din România, consultă Victa.ro

SURSA ARTICOL